Felnőttképzés

Felnöttképzés hírek

 • Sikerről álmodozik? Tegyen érte még ma, az EFEB-bel!

  2014.01.28. 02:42

  A szürke hétköznapok közepette már-már hajlamosak vagyunk beletörődni, hogy ahogy az épp lekésett metró vagy villamos, a SIKER is épp úgy siet el mellettünk, nélkülünk.

  A peronon állunk egy olyan munkanap végén, amikor ismét nem azzal foglalkoztunk, amit szívvel-lélekkel csinálnánk, álmaink pedig a távozó szerelvényről integetnek. Na de miért is tesszük ezt, ha van választásunk?!

  Bővebben
 • Lezárult az EFEB jótékonysági adománygyűjtése – Köszönjük szépen, hogy Önök is segítettek!

  2013.12.22. 12:09

  Hihetetlenül sok ajándék gyűlt össze az EFEB által a Heim Pál Gyermekkórház kis betegei számára szervezett adventi jótékonysági gyűjtőakcióban.

  A három hét alatt összegyűlt ajándékokat ezúton is nagyon szépen köszönjük Önöknek! Igazán nagy öröm számunkra, hogy hallgatóink ennyire a szívükön viselik a gyermekek boldogságát és ennyit segítettek, hogy boldogabb karácsonyuk és gyorsabb gyógyulásuk lehessen. Olvassák el, hogyan is alakult ez az igazán megható karácsonyi történet…

  Bővebben
 • Kibővítjük az EFEB adventi nyereményjátékát – Bárki eséllyel indulhat az újrasorsolásokon!

  2013.12.12. 03:12

  Egészen dec. 21-ig hull az EFEB adventi nyereményesője, melynek keretein belül minden nap értékes nyeremények találnak gazdára.

  Eddig csupán hallgatóinknak volt lehetősége, hogy napról napra ringbe szálljanak a fantasztikus ajándékokért, azonban a vártnál is sokkal lelkesebb fogadtatás hatására az EFEB csapata úgy döntött, hogy kiterjeszti a játék résztvevőinek körét és mostantól MINDEN FACEBOOK RAJONGÓNKNAK esélyt adunk a nyerésre!

  Azon ajándékainkat, melyekért 7 napon belül nem jelentkezik a nyertesük, újrasorsolásra bocsájtjuk teljes Facebook közönségünk összes tagja közt. Az újrasorsoláson való részvételhez tehát nem szükséges, hogy Önök hallgatóink legyenek, elegendő, ha csatlakoznak Facebook rajongóink táborához.

  Lássuk tehát lépésről-lépésre, hogy mit kell tenniük, ha Önök is nyerni szeretnének:

  Bővebben
 • Segítsen az EFEB-bel! – Karácsonyi jótékonysági gyűjtést szervezünk

  2013.12.01. 11:06

  Ma meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún, így valószínűleg senkinek sem árulunk el nagy titkot azzal, hogy bizony nyakunkon a karácsony.

  Minden évben elhatározzuk, hogy nem csak saját családunkra figyelünk majd, hanem valamilyen formában segítjük a rászorulókat. Azonban, ha szívünkre tesszük a kezünket, be kell vallanunk, hogy a nagy lótás-futás, ünnepi készülődés közepette sokszor pont erre - az EFEB szerint talán a legfontosabb dologra - nem marad időnk…

  Úgy döntöttünk, hogy idén ez másképp lesz és teszünk érte, hogy a karácsony tényleg a szeretet ünnepe legyen! Adventi kampányunk keretein belül nem csak mi ajándékozunk meg titeket, hanem veletek együtt is adhatunk másoknak! ...
   

  Bővebben
 • Visszaszámlálás vége - Startol az EFEB adventi meglepetéskampánya!

  2013.11.29. 02:08

  Az EFEB csapatának minden tagja nevében boldogan jelentjük be, hogy véget ért a várakozás! Lerántjuk a leplet és felfedjük Önök előtt adventi kampányunk eddig legnagyobb titokban dédelgetett részleteit!


  A holnapi naptól kezdve egészen december 21-ig minden nap értékesebbnél értékesebb ajándékokat sorsolunk ki hallgatóink közt, ezzel is hozzájárulva, hogy az ünnepi készülődés és a karácsony valóban boldogan teljen. S hogy mit kell tenniük, hogy részt vegyenek a sorsolásokon? Semmit! ...
   

  Bővebben
 • Mi is szeretettel fogadjuk a mozgáskorlátozottakat!

  2013.10.11. 05:14

  Egy önkénteskedni szerető, altruista beállítottságú BKV-sofőrre, és majdnem 12.000 rajongóra volt szükség ahhoz, hogy egy 19 éves diáklány megtalálja azt a fiút, akivel táncolni fog a szalagavatóján. Mindez a Facebook-on történt, lehet, hogy már többen közületek hallottatok is róla. Niki egészen 3 nappal ezelőttig azt hitte, hogy a végső tanév legfontosabb napja számára a szalag feltűzésének pillanatában véget is ér majd, legalábbis nem vehet részt a közös táncban - a végzős középiskolás ugyanis kerekesszékes...

  Bővebben
 • Valóban nem akar továbbtanulni a mai ifjúság?

  2013.09.18. 10:41

  A Kutatópont mai, 8000 fiatal megkérdezésével készített felmérése azt sugallja, hogy a 15 és 29 év közötti magyar fiatalok több, mint 50%-a ugyan érzékeli generációjuk problémáit, de végeredményben elfogadják szüleik életeszményét.

  Bővebben
 • Szeretitek a könyveket? És ha INGYEN juthatnátok hozzájuk?

  2013.06.15. 10:52

  Az EFEB Felnőttoktatási Központ a művelődés, olvasás ügyét mindig fontosnak tartotta.

  Nemrég próbaképpen együttműködésre léptünk a Rukkola Könyvcseréldével, ez azonban még egyelőre nem hivatalos kapcsolat.

  A kezdeményezés lényege abban összegezhető, hogy egyetlen fillér kiadása nélkül tudsz könyveket szerezni magadnak, mindössze a kiolvasott és megunt, de esetleg mások számára még érdeklődésre számot tartó könyveidet kell felajánlani cserébe... Ráadásul a könyvek cseréje kapcsán sem kell többnyire költened, mert rengeteg Happont van Budapesten, az EFEB-től 500 méteres távolságra is, ahol leadhatóak és felvehetőek az elcserélt könyvek, ismét egyetlen fillér kiadása nélkül...

  Bővebben
 • Gratulálunk a mai mérlegképes könyvelő vizsga résztvevőinek!

  2012.12.14. 02:39

  Honlapunkon is szeretnénk kifejezni gratulációnkat a mai mérlegképes könyvelő vizsga résztvevőinek. Rengeteg vizsgát bonyolít országszerte az EFEB, de a mai nap kiemelkedő abból a szempontból, hogy Dr. Csapodi Pál, az Állami Számvevőszék főtitkára tisztelte meg intézményünk vizsgaközpontját a vizsgaelnöki teendők ellátásával. A magas rangú tisztviselő aláírása az összes vizsgát teljesítő és képesítést szerző hallgatónk bizonyítványában szerepel, büszkék lehetnek !

  Arra pedig mi vagyunk büszkék, hogy a vizsgán megjelent hallgatók 100%-a sikerrel teljesítette mind a számvitel, mind pedig az ellenőrzés modulokból szóbeli vizsgáját.

  Bővebben
 • Újabb kvízjáték indul

  2012.10.18. 06:51

  Az OKJ tanfolyamok, OKJ képzések iránt érdeklődők számára újból kvízjátékot indítunk a holnapi napon 20:00 órakor. Ezúttal a részvétel feltétele nem valamely tanfolyamunkra történő beiratkozás lesz, hanem csupán néhány OKJ képzéssel kapcsolatos kérdést kell majd megválaszolni, ami senkinek nem okozhat nehézséget, aki valaha is járt már OKJ tanfolyamra vagy tudja, hogy az OKJ miről szól...

  Bővebben