• slider image
  • slider image
  • slider image

Egészségügyi asszisztens tanfolyam (OKJ 54 720 01)

Tervezett kezdés 2016-08-27
Betelt
Ütemezés Hetente
Időtartam 12 hónap
Helyszín Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19.
Tanfolyami napok szombat 9:00-15:30, vagy hétfő és szerda délután 17:00-20:00

Oktatás díja egy összegben

219.900 Ft helyett csak

197 910 Ft

Részletfizetés

AKCIÓ: 19 992 Ft/hó helyett csak
17 993 Ft/hó

Vizsgadíj egy összegben: Kattintson ide!

További kedvezmények

Miért az EFEB által szervezett EGÉSZSÉGÜGYI ASSZISZTENS OKJ-s tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?

Az egészségügyi asszisztens tanfolyam elvégzésével biztos lehet abban, hogy egy életre szóló karrier felépítéséhez tette meg az első lépéseket. Az egészségügy világszerte a legdinamikusabban fejlődő gazdasági ágazat. Rászoruló embertársainkon segíteni a legnemesebb emberi cselekedetek közé tartozik, és számos felmérés bizonyítja, hogy az orvosi asszisztensek társadalmi és erkölcsi megbecsültsége óriási. Egészségügyi asszisztensként nem kell tartania a munkahelyi leépítésektől, és értékes munkája révén napi szinten is rengeteg pozitív visszajelzést kap majd embertársaitól. Ráadásul az egészségügyi asszisztens tanfolyam elvégzése után az általunk adott OKJ-s bizonyítvány külföldön is remekül hasznosítható, ahol ennek a szakmának az anyagi megbecsültsége kivételesen jó.

 

EFEB logo Több mint 15 év tapasztalat a felnőttképzés területén. Az EFEB több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik, kiváló szakemberekkel dolgozik, akik egyaránt kitűnő pedagógusok is. 

EFEB logo Az EFEB bizonyítvány garancia a sikerre. Az EFEB egészségügyi asszisztens tanfolyam elvégzésével szerzett bizonyítványa láttán munkaadója, vagy megbízója biztos lesz abban, hogy Ön alapos tudás birtokában van.  OKJ-s bizonyítványa mellé nemzetközileg elismert EUROPASS bizonyítvány-kiegészítőt igényelhet angol, német, francia vagy spanyol nyelven.

EFEB logo Könnyen elérhető oktatási helyszínek. Az egészségügyi asszisztens tanfolyam oktatási helyszínei jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők.

EFEB logo E-learning a kényelmes tanulásért. Elektronikus tananyagaink azokat is segítik, akik az otthoni tanulást részesítik előnyben. Tanáraink – fejlett oktatási rendszerünknek köszönhetően – napi szinten képesek diákjaikat segíteni, fejleszteni a rendelkezésre álló legújabb technológiák segítségével.

EFEB logo Profi vizsgafelkészítés és vizsgagarancia. Az egészségügyi asszisztens képzés lezárásaként az EFEB-nél a megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt, valamint az EFEB vizsgagaranciát nyújt – mivel biztos a sikerben.

EFEB logo Speciálisan kidolgozott jegyzetek, tételsorok.Az EFEB OKJ képzések hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre.

A tanfolyam nyilvántartásbavételi száma: E-001225/2015/A024

Részletes leírás

OKTATÓINK

Gellai Judit
Tábori Zsolt
Szabó Andrásné
Duló Attiláné
Szekeres Sarolta
Dr. Nuridsány Eszter
Takács Zoltán

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Zoó Anita
Balsay Norbert
Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Szöllösi Csilla

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014-2016 © EFEB Kft.

Felnőttképzési tevékenység engedélyszáma: E-001225/2015

Nyilvántartási szám: 01-0363-04