Felnőttképzés

Európai Uniós pályázatíró tanfolyam Nyomtatásmegosztás iwiw-enmegosztás twitter-enmegosztás facebook-on

Kurzusok:

ÜtemezésTervezett kezdésOktatás díja
(Egy összegben)
Részlet- fizetésVizsga díjaIdőtartamHelyszínTanfolyami napok
  <b><span class='akcio'>AKCIÓ! 10% kedvezmény július 25-ig.<br />így megtakarított összeg: 6 990 Ft</span></b><br />A tanfolyam díja egy összegben fizetendő.<b><span class='akcio'>AKCIÓ! 10% kedvezmény július 25-ig.<br />így megtakarított összeg: 6 990 Ft</span></b><br />A tanfolyam díja egy összegben fizetendő.<b>A teljes vizsgadíj: 0 Ft / hó x 1,<br />így összesen 0 Ft</b><br />A részvételi díj tartalmazza40 óraBudán a Móricz Zsigmond körtérnél - Pesten az Árpád híd metrómegálló közelébenSzombatonként 9.00-15.30
Hetente2014.09.06. 69 900 Ft

AKCIÓ: csak
62 910Ft
69 900 Ft/hó
(Vizsgadíj nélkül)
AKCIÓ: csak
62 910 Ft/hó


69 900 Ft/hó
(Vizsgadíjjal)
AKCIÓ: csak
62 910 Ft/hó

0 Ft/hó  1 hónap Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19. szombat 

Pillants be az EU pályázatíró tanfolyam kulisszái mögé!

Tanfolyamhoz kapcsolódó tanáraink:

Lökkös Tibor

További információ:(06-1) 321-9215, 0670/323-3799, 0670/610-1908 www.efeb.hu,
 
Európai Uniós pályázatíró képzésünk E-learning oktatási formában is elérhető. Kérjük tekintse meg az alábbi linken!

EFEB 20% kedvezmény

 

 

A 2010-es években a pénzügyi források megszerzése elengedhetetlen a vállalkozások versenyképességének növelésébenAkár saját cég vezetőjeként, akár vállalati vagy önkormányzati alkalmazottként, a pályázatírás manapság kikerülhetetlen terület, ha valaki sikerek elérésére törekszik. Az a gazdálkodó szervezet, amely nem rendelkezik kellő szakértelemmel ahhoz, hogy hozzáférhessen a számos pályázati forrás valamelyikéhez, lemarad a versenyben és  szemfülesebb konkurensei  mellett akár tönkre is mehet.

 

Az EU Statisztikai Hivatala (EUROSTAT) felmérései azt támasztják alá, hogy hazánk az EU-hoz való csatlakozásának első hat évében az egyébként rendelkezésre álló pályázati pénzek 64%-át nem tudta lehívni, mert az országban krónikus hiány volt azon pályázatíró szakemberekből, akik kiismerték volna magukat a sokszor túlbürokratizáltnak tűnő uniós pályáztatási rendszerben. A helyzet csupán a 2010-es év második felében kezdett javulni, viszont a pályázatíró szakemberekre égetőbb szükség van, mint valaha: a válság hatására a vállalkozások fejlesztésre szánt saját forrásai minimálisra csökkentek, ezzel párhuzamosan pedig a banki hitellehetőségek is végzetes mértékben beszűkültek.

 

2014-ben egy naprakész tudással rendelkező európai uniós pályázatíró előtt mind anyagilag, mind pedig szakmai megbecsültségüket illetően hihetetlen lehetőségek állnak.

 

Őn megengedheti magának, hogy kihagyja ezt a lehetőséget?

 

Nézzen szét a szakmai állásportálokon, és Ön is be fogja látni, hogy rengeteg az álláslehetőség a felkészült pályázatíró szakemberek számára, azonban a hirdető cégek folyamatosan arról panaszkodnak, hogy hónapokig is eredménytelenül hirdetik a kiemelkedő javadalmazással járó pozíciókat, felkészült szakembereket nem találnak.

 

Előfordult már Önnel, hogy amiatt bosszankodott, mert csak utólag ismerte fel: kihagyott egy kedvező lehetőséget, mert nem ismerte fel idejében?

 

Ne kövesse el ezt a hibát, még ma csapjon le a kínálkozó lehetőségre és használja ki a pályázatírói hívatás biztosította előnyöket szakmai karrierje és egzisztenciája megalapozásához!

 

Iratkozzon be Európai Uniós pályázatíró tanfolyamunkra még ma!  

 

 

Miért nálunk végezze el az Európai Uniós pályázatíró tanfolyamot?

 

  • Mert az Európai Uniós pályázatíró tanfolyamra is vonatkozó EFEB árgarancia miatt bizonyos lehet abban, hogy a kedvezményeink maradéktalan igénybe vétele esetén Budapesten nem talál hasonló Európai Uniós pályázatíró képzést versenyképesebb áron
  • Mert az EFEB leendő Európai Uniós pályázatírók házi vizsgával szereznek tanúsítványt és Európai Uniós pályázatíró tanfolyamunkon 2013-ban a sikeres vizsgát tevők aránya 97 % volt. Ők hivatalos tanusítvánnyal rendelkező Európai Uniós pályázatírókká váltak.
  • Mert az Európai Uniós pályázatíró tanfolyam szervezése terén közel 10 éves tapasztalattal és komoly szakmai múlttal rendelkezünk
  • Mert az Európai Uniós pályázatíró képzés keretei között az Európai Uniós pályázatíró tanfolyam hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron.
  • Mert az Európai Uniós pályázatíró tanfolyam oktató szaktanárai folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, maguk is gyakorló pályázatíró szakemberek, akik hosszú évek gyakorlati tapasztalatát adják át Európai Uniós pályázatíró hallgatóiknak.

 

Az Európai Uniós pályázatíró tanfolyam általános adatai:

 

Az Európai Uniós pályázatíró tanfolyam jelentkezési feltétele: betöltött 16. életév


Az Európai Uniós pályázatíró tanfolyamhoz kapcsolódó képzési program célja:

 

Az Európai Uniós pályázatíró tanfolyam elsődleges célkitűzése, hogy az Európai Uniós  pályázatíró képzés hallgatói elsajátítsák az Európai Unió pályázatírási rendszerével kapcsolatos alapvető ismereteket és pályázatírási technikákat, gyakorlati készség szintjén is begyakorolják a pályázatkészítés módszereit, melyek alapján képesek lesznek sikeres pályázati dokumentációt készíteni az uniós és hazai támogatások lehívására megbízójuk, szervezetük, intézményük részére. Az Európai Uniós pályázatíró tnafolyam egyúttal felkészít a Nemzeti Fejlesztési Terv II. új intézkedéseinek fogadására, eljárásrendjének elsajátítására. Az Európai Uniós pályázatíró tanfolyam hallgatói tehát nem csupán elméleti ismereteket sajátítanak el, hanem az Európai Uniós pályázatíró tanfolyam elvégzése után komplett pályázati dokumentáció összeállítására is képessé válnak a gyakorlatban.


Az Európai Uniós pályázatíró tanfolyam sikeres elvégzését iskolánk által kiállított tanúsítvány igazolja.

 

Az EFEB által szervezett  Európai Uniós pályázatíró tanfolyam a Tanfolyam-kepzes-valaszto.hu internetes portál ajánlásával is rendelkezik!

 

A képzést az EFEB Akadémia Kft. szervezi
 

  Nyomtatásmegosztás iwiw-enmegosztás twitter-enmegosztás facebook-on


Kapcsolódó tanfolyamok: