Felnőttképzés

Gyógy- és sportmasszőr tanfolyam Nyomtatásmegosztás iwiw-enmegosztás twitter-enmegosztás facebook-on

Kurzusok:

ÜtemezésTervezett kezdésOktatás díja
(Egy összegben)
Részlet- fizetésVizsga díjaIdőtartamHelyszínTanfolyami napok
  <b><span class='akcio'>AKCIÓ! 10% kedvezmény július 25-ig.<br />így megtakarított összeg: 23 490 Ft</span></b><br />Az itt található összeg egy összegű fizetés esetén érvényes.Természetesen választhatja a havi részletfizetést is. A cégek a tanfolyam díját költségként elszámolhatják.<b><span class='akcio'>AKCIÓ! 10% kedvezmény július 25-ig.<br />így megtakarított összeg: 23 490 Ft</span></b><br />Nálunk a vizsgadíjat is részletben fizetheti, ezért nem terheli Önt a tanfolyam után az egyösszegű fizetés.<b>A teljes vizsgadíj: 4 992 Ft / hó x 13,<br />így összesen 64 900 Ft</b><br />A modulzáró és az OKJ-s vizsgák díját is tartalmazza. Budán a Móricz Zsigmond körtérnél - Pesten az Árpád híd metrómegálló közelébenSzombatonként 9:00-15:30 vagy hétfő-szerda 17:00-20:00
Hetente2014.09.13. 234 900 Ft

AKCIÓ: csak
211 410Ft
19 223 Ft/hó
(Vizsgadíj nélkül)
AKCIÓ: csak
17 301 Ft/hó


24 215 Ft/hó
(Vizsgadíjjal)
AKCIÓ: csak
22 293 Ft/hó

4 992 Ft/hó  13 hónap Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19. szombat vagy hétfő-szerda délután 

Pillants be a gyógy- és sportmasszőr tanfolyam kulisszái mögé!

Tanfolyamhoz kapcsolódó tanáraink:

Dr. Nuridsány Eszter Kugli Mariann Palágyi Krisztina Pappné Pataky Judit Takács Zoltán

További információ:(06-1) 321-9215, 0670/930-5527, 0670/366-7299 www.efeb.hu,

 

Nálunk biztosra mehet, hiszen az áraink tartalmazzák a sikeres OKJ-s vizsgához szükséges szakintézeti gyakorlatokat (320 órában) is, a szakma legkiválóbb helyein:

    fürdő gyakorlat: Széchenyi Gyógyfürdő
    kórházi gyakorlat: Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház

 

Masszázs gyakorlat: 16 fős újonnan berendezett gyakorlati oktatóterem (lásd a fenti videóban)

 

Oktatási intézményünk a gyógy- és sportmasszőr képzés keretei között immár nyolcadik éve indít útjára kiváló szakembereket, akik képzésünk alapelvei szerint a gyógy- és sportmasszőr szakmát nemcsak pusztán munkának, biztos megélhetésnek, hanem egyúttal egy csodás, felemelő hivatásnak is tekintik! Iskolánk a magas szakmai tudás mellett leendő gyógy- és sportmasszőreink számára elhivatottságot is közvetít, mert csakis ettől válik ez az alapjában véve nehéz munka életörömmé, és ez adja meg azt az elégedettségérzetet is, hogy ebben a mai, rohanó és stresszel teli világban gyógy- és sportmasszőrként lehet életformaszerűen is segítséget nyújtani embertársainknak, méghozzá a lehető legegyszerűbb, legősibb módon: szeretettel és kezünk puszta érintésével.

 

Az általunk oktatott gyógy- és sportmasszőr módszer azonban hatalmas háttértudást is igényel! Elsajátításához elengedhetetlen a tudásvágy, a kitartás és a szoralom, amely kiváló szakembergárdánk és az évek óta indított gyógy- és sportmasszőr tanfolyam kiemelkedően magas színvonalával együtt biztosítja az Ön számára, hogy elismert, jól fizetett gyógy- és sportmasszőr szakember váljon Önből.

 

Miért nálunk végezze el a gyógy- és sportmasszőr tanfolyamot?

 

 • Mert a gyógy- és sportmasszőr tanfolyam esetében is érvényes EFEB árgarancia miatt bizonyos lehet abban, hogy a kedvezményeink maradéktalan igénybe vétele esetén Budapesten nem talál hasonló gyógy- és sportmasszőr képzést versenyképesebb áron
 • Mert az EFEB leendő gyógy- és sportmasszőrök vizsgáztatásához is saját vizsgaközponttal rendelkezik és az általunk szervezett gyógy- és sportmasszőr tanfolyam keretei között 2013-ban a sikeres vizsgát tevők aránya 92 % volt. Belőlük okleveles gyógy- és sportmasszőr vált.
 • Mert cégünk vizsgagaranciát is ad a gyógy- és sportmasszőr képzés résztvevőinek.
 • Mert az EFEB a Nemzeti Erőforrás Minisztérium által kijelölt, hivatalos vizsgáztató intézménye a gógymasszőr tanfolyamok végzőseinek
 • Mert a gyógy- és sportmasszőr tanfolyam a Magyar Felnőttképzésért Alapítvány által is kiemelten ajánlott képzés
 • Mert a gyógy- és sportmasszőr tanfolyam szervezése terén 8 éves tapasztalattal rendelkezünk
 • Mert a gyógy- és sportmasszőr képzés keretei között a gyógy- és sportmasszőr tanfolyam hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron.
 • Mert a gyógy- és sportmasszőr tanfolyam oktató szaktanárai folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, maguk is részben gyakorló orvosok, részben pedig gyógy- és sportmasszőrök, akik évek hosszú során összegyűjtött gyakorlati tudásukat osztják meg a gyógy- és sportmasszőr tanfolyam hallgatóival
 • Mert a gyógy- és sportmasszőr képzés elvégzését követően sikeres gyógy- és sportmasszőr vizsgája mellé nemzetközileg elismert EUROPASS gyógy- és sportmasszőr bizonyítvány-kiegészítőt kap az Ön által igényelt nyelven

 

 

Masszőr (sport)

 
 
Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a gyógy- és sportmasszőr tanfolyam képzési díját!
 

Más oktatási intézményektől eltérő módon az EFEB komoly hangsúlyt helyez arra, hogy a gyógy- és sportmasszőr tanfolyam végzett hallgatóinak pályafutását – beleegyezésükkel – akár évekig tovább kövesse. Felméréseink azt mutatják, hogy a gyógy- és sportmasszőr tanfolyam keretei között gyógy- és sportmasszőr oklevelet szerzett szakemberek többsége hosszútávra szóló, biztos állást talál egészségügyi és szociális intézményekben, A gyógy- és sportmasszőr tanfolyam elvégzését követően végzőseink nagy számban nyitnak önálló masszázs stúdiót és sokan közülük külföldön dolgozva kerülnek kiemelkedően munkakörülmények közé és jutnak a magyar átlagot többszörösen meghaladó jövedelemhez.

 

Még ma jelezze részvételi szándékát gyógy- és sportmasszőr képzésünkön!
 

 

A gyógy- és sportmasszőr tanfolyam általános adatai:

 

A gyógy- és sportmasszőr tanfolyam azonosító (OKJ) száma: 54 726 01
A gyógy- és sportmasszőr képzés szakképesítési szintje: emeltszintű szakképesítés
A gyógy- és sportmasszőr tanfolyam felügyeleti szerve: Nemzeti Erőforrás Minisztérium


A gyógy- és sportmasszőr tanfolyam jelentkezési feltétele: Érettségi bizonyítvány + egészségügyi alkalmasság


A gyógy- és sportmasszőr tanfolyam elvégzése után betölthető munkakörök, foglalkozás a gyógy- és sportmasszőr bizonyítvány birtokában:

 

FEOR száma: 3332 FEOR megnevezése: Fizioterápiás asszisztens, masszőr

 • gyógy- és sportmasszőr
 • Sportmasszőr
 • Gyúró
 • Hidromasszőr
 • Masszőr (fürdősmasszőr)


 

A gyógy- és sportmasszőr képzés során oktatott szakmai modulok:

 

 • 11110-12 Egészségügyi alapismeretek
 • 11221-12 Alapápolás
 • 11222-12 Klinikumi ismeretek
 • 11172-12 Masszázs elméleti alapjai
 • 11173-12 Masszázstechnikák és kiegészítő terápiák
 • 11174-12 Gyógy- és sportmasszázs
 • 11498-12 Foglalkoztatás I. (érettségire épülő képzések esetén)
 • 11499-12 Foglalkoztatás II.
 • 11500-12 Munkahelyi egészség és biztonság

 

 

Nézzen szét! A "Kurzushoz tartozó tételek" menüpont alatt KIDOLGOZOTT TÉTELEKET is talál, nem csupán a gyógy- és sportmasszőr képzés OKJ tételsorait töltheti le. Természetesen a kidolgozott tételek közül csak néhányat töltöttünk fel példaképpen, azonban az EFEB gyógy- és sportmasszőr tanfolyam beiratkozott hallgatói sokkal hatékonyabb segítséget kapnak a gyógy- és sportmasszőr OKJ vizsgára történő felkészülésükhöz.

 

Az EFEB által szervezett gyógy- és sportmasszőr tanfolyam a Tanfolyam-kepzes-valaszto.hu és a Szakkepesites.hu internetes portálok ajánlásával is rendelkezik!

  Nyomtatásmegosztás iwiw-enmegosztás twitter-enmegosztás facebook-on

Kurzushoz tartozó tételek:


Kapcsolódó tanfolyamok: