Felnőttképzés

Kutyakozmetikus tanfolyam Nyomtatásmegosztás iwiw-enmegosztás twitter-enmegosztás facebook-on

Kurzusok:

TELJES GYAKORLATTAL EGYÜTT!
ÜtemezésTervezett kezdésOktatás díja
(Egy összegben)
Részlet- fizetésVizsga díjaIdőtartamHelyszínTanfolyami napok
  <b><span class='akcio'>AKCIÓ! 10% kedvezmény július 25-ig.<br />így megtakarított összeg: 14 990 Ft</span></b><br />Az itt található összeg egy összegű fizetés esetén érvényes.Természetesen választhatja a havi részletfizetést is. A cégek a tanfolyam díját költségként elszámolhatják.<b><span class='akcio'>AKCIÓ! 10% kedvezmény július 25-ig.<br />így megtakarított összeg: 14 990 Ft</span></b><br />Nálunk a vizsgadíjat is részletben fizetheti, ezért nem terheli Önt a tanfolyam után az egyösszegű fizetés. <b>A teljes vizsgadíj: 7 980 Ft / hó x 5,<br />így összesen 39 900 Ft</b><br />A modulzáró és az OKJ-s vizsgák díját is tartalmazza. Elmélet: Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19., Gyakorlat: A kijelölt gyakorlati helyszínenKéthetente szombatonként 9:00-15:30 vagy hétfő-szerda 17:00-20:00
HetenteFolyamatos 

TELJES GYAKORLATTAL EGYÜTT!
149 900 Ft

AKCIÓ: csak
134 910Ft
31 980 Ft/hó
(Vizsgadíj nélkül)
AKCIÓ: csak
28 782 Ft/hó


39 960 Ft/hó
(Vizsgadíjjal)
AKCIÓ: csak
36 762 Ft/hó

7 980 Ft/hó  5 hónap Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19 Egyéni időbeosztás szerint 

Kukkants be a kutyakozmetikus tanfolyam kulisszái mögé!

Tanfolyamhoz kapcsolódó tanáraink:

Gellai Judit Ottohál Zsóka Szekeres Sarolta

További információ:(06-1) 321-9215, 0670/930-5529 www.efeb.hu ,

 

A kutyakozmetikus tanfolyam elvégzésével egy biztos megélhetést nyújtó életpálya felépítéséhez teszi meg az első lépést. A Fővárosi Önkormányzat 2011. évi adatközléseiből is megállapítható, hogy az elmúlt év folyamán 132 új kutyakozmetikával foglalkozó vállalkozás nyílt csak Budapesten, ezért munkalehetőség mindig adódik a kutyakozmetikus tanfolyam végzősei számára. A kutyakozmetikus tanfolyam keretében bizonyítványt szerzett szakemberek nemcsak kellemes munkahelyi környezetben dolgoznak, de azon kevés hívatás egyikét gyakorolják, ahol a munkavégzés során rengeteg pozitív energiával töltődhetnek fel, hiszen a kutyakozmetikus tanfolyam végzett szakemberei abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy hobbijuk és házi kedvencek iránti szeretetük egyúttal kitűnő megélhetést is biztosít számukra.
 

 
Ha Ön szereti a rugalmas munkarendet, szívesen tölti idejét házi kedvencekkel és szerez számukra örömöt, egyúttal pedig kiemelkedő, igen gyakran a kezdő diplomás munkabéreket is meghaladó fizetésre vágyik, akkor a kutyakozmetikus tanfolyam kifejezetten Önnek való.

 

 

A kutyakozmetikus tanfolyam elvégzésével megszerzett kutyakozmetikus OKJ bizonyítvány birtokában saját szalont is nyithat, illetve már működő kutyakozmetikával foglalkozó szalonokban is elhelyezkedhet alkalmazottként.
 

 

Ragadja meg a kínálkozó lehetőséget és még ma jelezze részvételi szándékát az EFEB kutyakozmetikus tanfolyam foglalkozásain!

 

A kutyakozmetikus tanfolyam végzettjei előtt rengeteg munkalehetőség áll nyitva, emellett pedig a kutyakozmetikus tanfolyam végeztével megszerzett oklevelet Nyugat-Európa legtöbb országában elismerik, tehát a karrierjüket külföldön elképzelők számára is rendkívül hasznos lehet a kutyakozmetikus tanfolyam.
 

 

Miért az EFEB által szervezett kutyakozmetikus tanfolyam a legjobb választás?

 

• Mert a kutyakozmetikus tanfolyam elvégzésére is vonatkozó EFEB árgarancia miatt bizonyos lehet abban, hogy a kedvezményeink igénybe vétele esetén Budapesten nem talál hasonló kutyakozmetikus tanfolyam lehetőséget versenyképesebb áron
• Mert az EFEB a kutyakozmetikus tanfolyam hallgatóinak vizsgáztatásához saját vizsgaközponttal rendelkezik és a kutyakozmetikus tanfolyam esetében 2013-ban a sikeres vizsgát tevők aránya 93 % volt. Belőlük a kutyakozmetikus tanfolyam elvégzésének köszönhetően üzletvezetésre is jogosult OKJ okleveles kutyakozmetikus lett.
• Mert cégünk vizsgagaranciát is ad a kutyakozmetikus tanfolyam résztvevőinek.
• Mert az EFEB a Nemzeti Erőforrás Minisztérium által kijelölt, hivatalos vizsgáztató intézménye a kutyakozmetikus tanfolyam végzettjeinek
• Mert a kutyakozmetikus tanfolyam a Magyar Felnőttképzésért Alapítvány által is ajánlott OKJ képzéseink közé tartozik
• Mert a kutyakozmetikus tanfolyam szervezése terén 9 éves tapasztalattal és komoly szakmai múlttal rendelkezünk, amelyet minél teljesebb mértékben fel is használunk a kutyakozmetikus tanfolyam megszervezése során. Évről évre fejlesztjük oktatási módszereinket, ezzel is megkönnyítve a kutyakozmetikus tanfolyam hallgatóinak felkészülését, vizsgázását.
• Mert a kutyakozmetikus képzés keretei között a kutyakozmetikus tanfolyam hallgatóinak kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron, emellett pedig rengeteg állatkozmetikai kellék is egyedülállóan kedvezményes áron áll a kutyakozmetikus tanfolyam hallgatóinak rendelkezésére, amelyért más képző intézmények gyakran aránytalanul magas összegeket számítanak fel a kutyakozmetikus tanfolyam díján felül.
• Mert a kutyakozmetikus tanfolyam oktató szaktanárai gyakorló kutyakozmetikus szakemberek, akik ismertek a szakmájukban és a kutyakozmetikus tanfolyam hallgatóival fontos gyakorlati fogásokat ismertetnek meg
• Mert a kutyakozmetikus tanfolyam elvégzését követően sikeres kutyakozmetikus OKJ vizsgája mellé nemzetközileg elismert EUROPASS kutyakozmetikus bizonyítvány-kiegészítőt kap az igényelt nyelven
 

 

 

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a kutyakozmetikus tanfolyam képzési díját!
 

Az EFEB hangsúlyt helyez arra is, hogy a kutyakozmetikus tanfolyam végzett hallgatóinak pályafutását – beleegyezésükkel – akár évekig tovább kövesse a kutyakozmetikus tanfolyam elvégzése után is. Felméréseinkből kiderül, hogy a kutyakozmetikus tanfolyam elvégzésével kutyakozmetikus OKJ bizonyítványt szerzett hallgatóink szokatlanul nagy hányada, több, mint 80%-uk saját vállalkozást indít, ezáltal pedig jól fizetett hivatást szerez magának hosszú távra. A kutyakozmetikus tanfolyam végzettjeinek 78%-a a kutyakozmetikus tanfolyam elvégzését követő évben arról számolt be, hogy jövedelmük meghaladja a nettó 160.000.- forintot és ezt az összeget kevesebb, mint heti 40 órás munkavégzéssel érik el. Beszámolójuk szerint mindezt a kutyakozmetikus tanfolyam elvégzésének köszönhetik.
 

 

Még ma jelezze részvételi szándékát a kutyakozmetikus tanfolyam foglalkozásán!
 

 

A kutyakozmetikus tanfolyam általános adatai:

 

A kutyakozmetikus tanfolyam azonosító (OKJ) száma: 32 621 01
A kutyakozmetikus tanfolyam képesítési szintje: alsó középfokú szakképesítés
A kutyakozmetikus tanfolyam felügyeleti szerve: Nemzeti Erőforrás Minisztérium

 

A kutyakozmetikus tanfolyam jelentkezési feltétele:

 

alapfokú iskolai végzettség, egészségügyi alkalmasság
 


A kutyakozmetikus tanfolyam sikeres elvégzésével megszerzett kutyakozmetikus OKJ bizonyítvány birtokában betölthető munkakörök:

 

FEOR száma: 5292 FEOR megnevezése: Hobbiállat-gondozó, -kozmetikus

  • Kutyakozmetikus

 

A kutyakozmetikus tanfolyam eredményes elvégzésével megszerezhető szakképesítés munkaterületének rövid leírása:

 

A kutyakozmetikus tanfolyam célja olyan elméleti ismeretek és gyakorlati jártasság átadása a hallgatók számára, aminek alapján a szakképesítéssel rendelkező dolgozó a kutyakozmetikus tanfolyam keretében leadott tananyagnak megfelelően képes önálló vállalkozásban, illetve alkalmazottként kutyakozmetikus tevékenység végzésére, továbbá a kutya ápolásával és higiénikus tartásával kapcsolatos szakmai tanácsadásra.

 

 

A kutyakozmetikus tanfolyam során oktatott szakmai modulok:

 

  • 11030-12 Általános kinológia
  • 11031-12 Kutyakozmetikai ismeretek
  • 11032-12 Vállalkozási alapok (Kutyakozmetika) 

 

 

A külső szakmai gyakorlatot a kutyakozmetikus tanfolyam díja nem tartalmazza, annak szervezése a résztvevő feladata. Az eszközöket nem tartalmazza a kutyakozmetikus tanfolyam díja.

 

Nézzen szét! A "Kurzushoz tartozó tételek" menüpont alatt KIDOLGOZOTT TÉTELEKET is talál, nem csupán a kutyakozmetikus tanfolyam OKJ vizsgájának tételsorait töltheti le. Természetesen a kidolgozott tételek közül nem az összeset töltöttünk fel, azonban az EFEB kutyakozmetikus tanfolyam beiratkozott hallgatói sokkal hatékonyabb segítséget kapnak a kutyakozmetikus OKJ vizsgára történő felkészülésükhöz.

 

Az EFEB által szervezett kutyakozmetikus tanfolyam a Tanfolyam-kepzes-valaszto.hu és a Szakkepesites.hu internetes portálok ajánlásával is rendelkezik!

  Nyomtatásmegosztás iwiw-enmegosztás twitter-enmegosztás facebook-on

Kurzushoz tartozó tételek:


Kapcsolódó tanfolyamok:

Mikor kezdhető el a kutyakozmetikázás? 2012.11.15. 19:47

  • Kutyánk kozmetikázását célszerű már kölyökkorban elkezdeni. Minél előbb ismertetjük meg a kozmetika légkörével, az eszközökkel, annál hamarabb kezelhető, nyugodt kutya lesz szépítés közben. Amint a harmadik kombinált oltást megkapta a kicsi, részt vehet élete első kozmetikázásában. Természetesen először minden új, idegen lesz neki, ezért az első pár percben a gazdi jelenléte nyugtatóan hathat . Sajnos az esetek többségében azonban a kutya rosszabbul viseli a bundaszobrászatot, ha ott a gazdi, hiszen ilyenkor bátrabb, konokabb, sőt agresszívabb is lehet.

    A kozmetikázást a bunda kifésülésével kezdjük, ezt sokszor otthon nem is hagyják. A kölyök bundája sokkal puhább, mint a felnőtt kutyáké, ezért fürdetésüket célszerű kölyök samponnal végezni. A szárító egészen biztosan nem lesz a kedvence, de elengedhetetlen lépés a jól megszárított bunda a nyírás érdekében.
    A mai korszerű nyírógépek már alig hallhatóak, így nem zavarják a kiskutyát, nem ijed meg tőle. Jobban zavarja az, hogy nem ülhet, fekhet, játszhat kedvére, hanem állnia kell fegyelmezetten....