• slider image
  • slider image
  • slider image

Kutyakozmetikus tanfolyam

Tervezett kezdés Folyamatos indulás
A jelentkezést követően azonnal kezdhető a tanfolyam
Ütemezés Intenzív
Időtartam 5 hónap
Helyszín Gyakorlati képzés: ANDRÉ Kutyakozmetika, Budapest
Tanfolyami napok Egyéni időbeosztás szerint.

Oktatás díja egy összegben

149900 Ft helyett csak

134 910 Ft

Részletfizetés

AKCIÓ - Vizsgadíj nélkül: 31 980 Ft/hó helyett csak
28 782 Ft/hó
AKCIÓ - Vizsgadíjjal: 39 960 Ft/hó helyett csak
36 762 Ft/hó

Vizsgadíj egy összegben: 39900 Ft

Vizsgadíj részletfizetéssel: 7 980 Ft/hó

További kedvezmények

Miért az EFEB által szervezett kutyakozmetikus tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?

A Fővárosi Önkormányzat 2011. évi adatközléseiből is megállapítható, hogy az elmúlt év folyamán 132 új kutyakozmetikával foglalkozó vállalkozás nyílt csak Budapesten, ezért munkalehetőség mindig adódik a végzett szakemberek részére. A bizonyítványt szerzett hallhatóink később nemcsak kellemes munkahelyi környezetben dolgoznak, de azon kevés hivatás egyikét gyakorolják, ahol a munkavégzés során rengeteg pozitív energiával töltődhetnek fel. Hiszen abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy hobbijuk és a házi kedvencek szeretete egyúttal kitűnő megélhetést is biztosít számukra. A hobbiállat-tartást Magyarországon is egyre professzionálisabb szolgáltatások egészítik ki, egyre igényesebb kutyaápolási módszerekkel találkozhatunk, hiszen növekszik az a középréteg, amely képes megfizetni a szépészeti szolgáltatásokat.

EFEB logo Több mint 15 év tapasztalat a felnőttképzés területén. Az EFEB több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik, kiváló szakemberekkel dolgozik, akik egyaránt kitűnő pedagógusok is. A kutyakozmetikus tanfolyamon 2014-bensikeres vizsgát tevők aránya 92% volt.

EFEB logo Az EFEB bizonyítvány garancia a sikerre. Az EFEB kutyakozmetikus tanfolyam elvégzésével szerzett bizonyítványa láttán munkaadója, vagy megbízója biztos lesz abban, hogy Ön alapos tudás birtokában van. OKJ-s bizonyítványa mellé nemzetközileg elismert EUROPASS bizonyítvány-kiegészítőt igényelhet angol, német, francia vagy spanyol nyelven.

EFEB logo Könnyen elérhető oktatási helyszínek. kutyakozmetikus tanfolyaoktatási helyszínei jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők. Gyakorlati képzés: ANDRÉ Kutyakozmetika

EFEB logo E-learning a kényelmes tanulásért. Elektronikus tananyagaink azokat is segítik, akik az otthoni tanulást részesítik előnyben. Tanáraink – fejlett oktatási rendszerünknek köszönhetően – napi szinten képesek diákjaikat segíteni, fejleszteni a rendelkezésre álló legújabb technológiák segítségével.

EFEB logo Profi vizsgafelkészítés és vizsgagarancia. kutyakozmetikus képzés lezárásaként az EFEB-nél a megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt, valamint az EFEB vizsgagaranciát nyújt – mivel biztos a sikerben.

EFEB logo Speciálisan kidolgozott jegyzetek, tételsorok.Az EFEB OKJ képzések hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre.

Kukkants be a kutyakozmetikus tanfolyam kulisszái mögé!

Bővebb információt szeretnék »

Részletes leírás

OKTATÓINK

Szekeres Sarolta
Gellai Judit
Ottohál Zsóka

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Balsay Norbert
Zoó Anita
Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Bollók Bernadett

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014 © EFEB Kft.

Nyilvántartási szám: 01-0363-04

Akkreditációs lajstromszám: AL-2969