• slider image
  • slider image
  • slider image

Kutyakozmetikus OKJ 32 621 01

Tervezett kezdés 2016-05-03
Ütemezés Hetente
Időtartam 8 óra
Helyszín ANDRÉ Kutyakozmetika, 1118 Budapest, Kaptárkő u. 3.
Tanfolyami napok 2016. február 6.

Oktatás díja egy összegben

6.000 Ft helyett csak

0 Ft

Részletfizetés

AKCIÓ: 0 Ft/hó helyett csak
0 Ft/hó

Vizsgadíj egy összegben: 39 900 Ft

További kedvezmények

Miért az EFEB által szervezett kutyakozmetikus tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?

A KÉPZÉS KIZÁRÓLAG AZ EFEB KUTYAKOZMETIKUS AKADÉMIA TANFOLYAMÁN VÉGZETT RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA, TUDÁSSZINT-BESZÁMÍTÁSSAL ÉRHETŐ EL!

AZ EFEB KUTYAKOZMETIKUS AKADÉMIA AZONNAL INDULÓ TANFOLYAMÁRA JELENTKEZNE? KLIKK IDE!

A Fővárosi Önkormányzat 2011. évi adatközléseiből is megállapítható, hogy az elmúlt év folyamán 132 új kutyakozmetikával foglalkozó vállalkozás nyílt csak Budapesten, ezért munkalehetőség mindig adódik a végzett szakemberek részére. A bizonyítványt szerzett hallhatóink később nemcsak kellemes munkahelyi környezetben dolgoznak, de azon kevés hivatás egyikét gyakorolják, ahol a munkavégzés során rengeteg pozitív energiával töltődhetnek fel. Hiszen abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy hobbijuk és a házi kedvencek szeretete egyúttal kitűnő megélhetést is biztosít számukra. A hobbiállat-tartást Magyarországon is egyre professzionálisabb szolgáltatások egészítik ki, egyre igényesebb kutyaápolási módszerekkel találkozhatunk, hiszen növekszik az a középréteg, amely képes megfizetni a szépészeti szolgáltatásokat.

EFEB logo Több mint 15 év tapasztalat a felnőttképzés területén. Az EFEB több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik, kiváló szakemberekkel dolgozik, akik egyaránt kitűnő pedagógusok is. A kutyakozmetikus tanfolyamon 2014-bensikeres vizsgát tevők aránya 92% volt.

EFEB logo Az EFEB bizonyítvány garancia a sikerre. Az EFEB kutyakozmetikus tanfolyam elvégzésével szerzett bizonyítványa láttán munkaadója, vagy megbízója biztos lesz abban, hogy Ön alapos tudás birtokában van. OKJ-s bizonyítványa mellé nemzetközileg elismert EUROPASS bizonyítvány-kiegészítőt igényelhet angol, német, francia vagy spanyol nyelven.

EFEB logo Könnyen elérhető oktatási helyszínek. kutyakozmetikus tanfolyaoktatási helyszínei jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők. Gyakorlati képzés: ANDRÉ Kutyakozmetika

EFEB logo E-learning a kényelmes tanulásért. Elektronikus tananyagaink azokat is segítik, akik az otthoni tanulást részesítik előnyben. Tanáraink – fejlett oktatási rendszerünknek köszönhetően – napi szinten képesek diákjaikat segíteni, fejleszteni a rendelkezésre álló legújabb technológiák segítségével.

EFEB logo Profi vizsgafelkészítés és vizsgagarancia. kutyakozmetikus képzés lezárásaként az EFEB-nél a megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt, valamint az EFEB vizsgagaranciát nyújt – mivel biztos a sikerben.

EFEB logo Speciálisan kidolgozott jegyzetek, tételsorok.Az EFEB OKJ képzések hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre.

A tanfolyam nyilvántartásbavételi száma: E-001225/2015/A020

Kukkants be a kutyakozmetikus tanfolyam kulisszái mögé!

Bővebb információt szeretnék »

Részletes leírás

OKTATÓINK

Gellai Judit
Szekeres Sarolta

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Zoó Anita
Balsay Norbert
Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Bollók Bernadett

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014-2016 © EFEB Kft.

Felnőttképzési tevékenység engedélyszáma: E-001225/2015

Nyilvántartási szám: 01-0363-04