Felnőttképzés

Óvodai dajka tanfolyam Nyomtatásmegosztás iwiw-enmegosztás twitter-enmegosztás facebook-on

Kurzusok:

ÜtemezésTervezett kezdésOktatás díja
(Egy összegben)
Részlet- fizetésVizsga díjaIdőtartamHelyszínTanfolyami napok
  <b><span class='akcio'>AKCIÓ! 10% kedvezmény július 25-ig.<br />így megtakarított összeg: 8 490 Ft</span></b><br />Az itt található összeg egy összegű fizetés esetén érvényes.Természetesen választhatja a havi részletfizetést is. A cégek a tanfolyam díját költségként elszámolhatják.<b><span class='akcio'>AKCIÓ! 10% kedvezmény július 25-ig.<br />így megtakarított összeg: 8 490 Ft</span></b><br />Nálunk a vizsgadíjat is részletben fizetheti, ezért nem terheli Önt a tanfolyam után az egyösszegű fizetés.<b>A teljes vizsgadíj: 8 725 Ft / hó x 4,<br />így összesen 34 900 Ft</b><br />A modulzáró és az OKJ-s vizsgák díját is tartalmazza. Budán a Móricz Zsigmond körtérnél - Pesten az Árpád híd metrómegálló közelébenKéthetente szombaton 9:00-15:30 vagy kéthetente hétfő-szerda 17:00-20:00
2 hetente2014.09.06. 84 900 Ft

AKCIÓ: csak
76 410Ft
23 725 Ft/hó
(Vizsgadíj nélkül)
AKCIÓ: csak
21 353 Ft/hó


32 450 Ft/hó
(Vizsgadíjjal)
AKCIÓ: csak
30 078 Ft/hó

8 725 Ft/hó  4 hónap Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19. szombat vagy hétfő-szerda délután 

Pillantson be óvodai dajka tanfolyamunk kulisszái mögé!

Tanfolyamhoz kapcsolódó tanáraink:

Demjénné Jónás Klára Katona Erzsébet

További információ:(06-1) 321-9215, 0670/930-5527, 0670/366-7299 www.efeb.hu,

 

Az óvodai dajka tanfolyam elvégzése meggyőződésünk, hogy egy nemes hivatás fogásainak elsajátításához segíti hozzá, az óvodai dajka tanfolyam megkezdésével egyúttal egy megbecsült karrier felépítéséhez teszi meg a legnehezebb első lépéseket. A csökkenő gyermeklétszám miatt az óvodák már igen megválogatják munkatársaikat, ezért az óvodai dajkaként dolgozni szerető alkalmazottaiknak csak ezen óvodai dajka tanfolyam során szerzett OKJ-s végzettség birtokában van esélyük elhelyezkedni, illetve megtartani óvodai dajka állásukat. Gyermekek nevelésében, segítésében részt venni a leginkább felelősségteljesebb feladatok közé tartozik, ezért a szakképzett, színvonalas óvodai dajka tanfolyam során képesítést szerzett szakemberek erkölcsi megbecsültsége kivételes. Óvodai dajka tanfolyam során szerzett OKJ végzettség birtokában nem kell tartania a munkahelyi leépítésektől, és értékes munkája révén napi szinten is rengeteg őszinte és pozitív visszajelzést kap majd a kisgyermekektől, ráadásul az óvodai dajka tanfolyam elvégzésével megszerezhető OKJ szakképesítés - megfelelő nyelvtudással párosulva - külföldön is remekül hasznosítható a hazai fizetések többszöröséért.Mielőbb éljen a kínálkozó lehetőséggel és iratkozzon be még ma, az óvodai dajka tanfolyam Önre vár!

 

Miért az EFEB által megszervezett óvodai dajka tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?
 

• Mert az óvodai dajka tanfolyam hallgatóira is kiterjedő EFEB árgarancia miatt bizonyos lehet abban, hogy az óvodai dajka tanfolyam esetére vonatkozó kedvezményeink igénybe vétele esetén Budapesten nem talál hasonló óvodai dajka tanfolyam lehetőségre versenyképesebb áron
• Mert az EFEB az óvodai dajka tanfolyam végzős hallgatóinak vizsgáztatásához saját vizsgaközponttal rendelkezik és az óvodai dajka tanfolyam esetében 2013-ban a sikeres vizsgát tevők aránya 91% volt. Belőlük az óvodai dajka tanfolyam elvégzésének köszönhetően OKJ okleveles óvodai dajka lett.
• Mert cégünk vizsgagaranciát is kínál az óvodai dajka tanfolyam résztvevőinek.
• Mert az EFEB a Nemzeti Erőforrás Minisztérium által kijelölt, hivatalos vizsgáztató intézménye a óvodai dajka tanfolyam végzőseinek
• Mert az óvodai dajka tanfolyam a Magyar Felnőttképzésért Alapítvány által ajánlott OKJ képzés
• Mert az óvodai dajka tanfolyam szervezése terén 11 éves tapasztalattal rendelkezünk, amelyet a legmesszebbmenőkig hasznosítunk minden újabb óvodai dajka tanfolyam megszervezése és lebonyolítása során. Az EFEB teljes oktatói gárdájának deklarált törekvése, hogy a leghatékonyabb oktatási módszerek alkalmazásával tegye könnyebbé az óvodai dajka tanfolyam végzősei számára az OKJ vizsgán való helytállást.
• Mert az óvodai dajka tanfolyam keretei között az óvodai dajka OKJ képzés hallgatóinak kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron. Annál is fontosabbank tartjuk ennek hangsúlyozását, mert sok más képző megköveteli az óvodai dajka tanfolyam hallgatóitól, hogy több tízezer forint értékben vásároljanak később feleslegesnek bizonyuló, gyorsan elavuló tankönyveket. Mi az EFEB-nél külön hangsúlyt fektetünk arra, hogy az óvodai dajka tanfolyam hallgatóinak csakis a legszükségesebb tankönyveket ajánljuk, amit csak lehet, magunk biztosítunk hallgatóink számára.
• Mert az óvodai dajka tanfolyam oktató szaktanárai maguk is gyakorló szakemberek, akik évtizedek során összegyűjtött gyakorlati tudásukat is megosztják az óvodai dajka tanfolyam hallgatóival.
• Mert az óvodai dajka tanfolyam elvégzését követően sikeres óvodai dajka OKJ bizonyítványa mellé nemzetközileg elismert EUROPASS óvodai dajka bizonyítvány-kiegészítőt kap az igényelt nyelven

 

Még ma jelezze részvételi szándékát az óvodai dajka tanfolyam foglalkozásain!


 

Az óvodai dajka tanfolyam általános adatai:
 

Az óvodai dajka tanfolyam azonosító (OKJ) száma: 32 140 01
Az óvodai dajka tanfolyam szakképesítési szintje: alsó középfokú szakképesítés
Az óvodai dajka tanfolyam felügyeleti szerve: Nemzeti Erőforrás Minisztérium

 

Az óvodai dajka tanfolyam jelentkezési feltétele:

 

nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség, az érettségi megléte nem szükséges!

 

Betölthető munkakörök az óvodai dajka tanfolyam elvégzése után kézhez vett óvodai dajka OKJ bizonyítvány birtokában:

 

FEOR száma: 5320 FEOR megnevezése: Egészségügyi, oktatási szolgáltatási foglalkozások (pl. segédápoló, beteghordó, műtőssegéd, dajka)

  • Óvodai dajka

 

 

Az óvodai dajka tanfolyam sikeres elvégzése után megszerezhető óvodai dajka szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása:

 

Az óvodai dajka tanfolyam esetében az oktatás célja az óvodai dajka munkakör betöltéséhez szükséges kompetenciák maradéktalan elsajátíttatása. Az EFEB által szervezett korszerű óvodai dajka tanfolyam végzőse képes a gondozó és nevelőmunkában is részt venni, ezen felül az óvodai dajka szükség esetén elsősegélyt nyújt és takarítási feladatokat is ellát.

 

Az óvodai dajka tanfolyam elvégzését ajánljuk azoknak az általános iskolát vagy középiskolát végzett lányoknak, akik kedvet és elhivatottságot éreznek az óvodás korú gyermekekkel való foglalkozáshoz. Az óvodai dajka tanfolyam hallgatói sorába várjuk a már óvodában dolgozó, azonban szakképesítéssel még nem rendelkezõ dajkákat is, továbbá azokat, akik baby-sitterként vagy au-pairként szeretnének dolgozni.

 

Az óvodai dajka tanfolyam során oktatott szakmai modulok:

  • 11470-12 Óvodai nevelési feladatok
  • 11471-12 Óvodai gondozási feladatok
  • 11472-12 Óvodai munkajog, munkavédelem

 

Az EFEB által szervezett óvodai dajka tanfolyam a Tanfolyam-kepzes-valaszto.hu, továbbá a Szakkepesites.hu internetes portálok ajánlásával is rendelkezik!

  Nyomtatásmegosztás iwiw-enmegosztás twitter-enmegosztás facebook-on

Kurzushoz tartozó tételek:


Kapcsolódó tanfolyamok: