• slider image
  • slider image
  • slider image

Óvodai dajka tanfolyam (OKJ 32 140 01)

Tervezett kezdés 2015-09-05
Ütemezés 2 hetente
Időtartam 4 hónap
Helyszín Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19.
Tanfolyami napok szombat 9:00-15:30, vagy hétfő és szerda délután 17:00-20:00

Oktatás díja egy összegben

64900 Ft helyett csak

58 410 Ft

Részletfizetés

AKCIÓ: 17 475 Ft/hó helyett csak
15 728 Ft/hó

Vizsgadíj egy összegben: 34900 Ft

További kedvezmények

Miért az EFEB által szervezett óvodai dajka tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?

Meggyőződésünk, hogy az EFEB-tanulmányok egy nemes hivatás fogásainak elsajátításához segítik hozzá, és egyúttal egy megbecsült karrier felépítéséhez teszi meg az első lépéseket. A csökkenő gyermeklétszám miatt az óvodák már igen megválogatják munkatársaikat, ezért az alkalmazottak szakmai kompetenciája hangsúlyos szerepet kap, és csak OKJ-s végzettség birtokában van esély elhelyezkedni. Gyermekek nevelésében, segítésében részt venni a leginkább felelősségteljesebb feladatok közé tartozik, ezért a színvonalas oktatás során képesítést szerzett szakemberek erkölcsi megbecsültsége kivételes. Az OKJ-s végzettség birtokában nem kell tartania a munkahelyi leépítésektől, és értékes munkája révén napi szinten is rengeteg őszinte és pozitív visszajelzést kap majd a kisgyermekektől, ráadásul – megfelelő nyelvtudással párosulva – külföldön is remekül elhelyezkedhet a hazai fizetések többszöröséért.

EFEB logo Több mint 15 év tapasztalat a felnőttképzés területén. Az EFEB több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik, kiváló szakemberekkel dolgozik, akik egyaránt kitűnő pedagógusok is. Az óvodai dajka tanfolyamon 2014-bensikeres vizsgát tevők aránya 98% volt.

EFEB logo Az EFEB bizonyítvány garancia a sikerreAz EFEB óvodai dajka tanfolyam elvégzésével szerzett bizonyítványa láttán munkaadója, vagy megbízója biztos lesz abban, hogy Ön alapos tudás birtokában van. OKJ-s bizonyítványa mellé nemzetközileg elismert EUROPASS bizonyítvány-kiegészítőt igényelhet angol, német, francia vagy spanyol nyelven.

EFEB logo Könnyen elérhető oktatási helyszínek. Az óvodai dajka tanfolyam oktatási helyszínei jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők.

EFEB logo E-learning a kényelmes tanulásért. Elektronikus tananyagaink azokat is segítik, akik az otthoni tanulást részesítik előnyben. Tanáraink – fejlett oktatási rendszerünknek köszönhetően – napi szinten képesek diákjaikat segíteni, fejleszteni a rendelkezésre álló legújabb technológiák segítségével.

EFEB logo Profi vizsgafelkészítés és vizsgagarancia. Az óvodai dajka képzés lezárásaként az EFEB-nél a megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt, valamint az EFEB vizsgagaranciát nyújt – mivel biztos a sikerben.

EFEB logo Speciálisan kidolgozott jegyzetek, tételsorok. Az EFEB OKJ képzések hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre.

Pillantson be óvodai dajka tanfolyamunk kulisszái mögé!

Bővebb információt szeretnék »

Részletes leírás

OKTATÓINK

Demjénné Jónás Klára
Katona Erzsébet

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Zoó Anita
Balsay Norbert
Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Szöllösi Csilla

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014 © EFEB Kft.

Nyilvántartási szám: 01-0363-04

Akkreditációs lajstromszám: AL-2969