Felnőttképzés

Szociális asszisztens tanfolyam Nyomtatásmegosztás iwiw-enmegosztás twitter-enmegosztás facebook-on

Kurzusok:

ÜtemezésTervezett kezdésOktatás díja
(Egy összegben)
Részlet- fizetésVizsga díjaIdőtartamHelyszínTanfolyami napok
  <b><span class='akcio'>AKCIÓ! 10% kedvezmény április 18-ig.<br />így megtakarított összeg: 19 490 Ft</span></b><br />Az itt található összeg egy összegű fizetés esetén érvényes.Természetesen választhatja a havi részletfizetést is. A cégek a tanfolyam díját költségként elszámolhatják.<b><span class='akcio'>AKCIÓ! 10% kedvezmény április 18-ig.<br />így megtakarított összeg: 19 490 Ft</span></b><br />Nálunk a vizsgadíjat is részletben fizetheti, ezért nem terheli Önt a tanfolyam után az egyösszegű fizetés. <b>A teljes vizsgadíj: 3 060 Ft / hó x 15,<br />így összesen 45 900 Ft</b><br />A modulzáró és az OKJ-s vizsgák díját is tartalmazza.3 félévElméleti képzés: Budán a Móricz Zsigmond körtérnél - Pesten az Árpád híd metrómegálló közelében; Gyakorlati képzés:képző által javasolt szociális intézményekbenKéthetente szombaton 9:00-15:30 vagy kéthetente hétfő-szerda 17:00-20:00
2 hetente2013.08.24. 194 900 Ft

AKCIÓ: csak
175 410Ft
13 660 Ft/hó
(Vizsgadíj nélkül)
AKCIÓ: csak
12 294 Ft/hó


16 720 Ft/hó
(Vizsgadíjjal)
AKCIÓ: csak
15 354 Ft/hó

3 060 Ft/hó  15 hónap Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19. szombat vagy hétfő-szerda délután 

Tanfolyamhoz kapcsolódó tanáraink:

Bíró Gyula Palágyi Krisztina

További információ:(06-1) 321-9215, 0670/930-5527, 0670/366-7299 www.efeb.hu,

 

A szociális asszisztens tanfolyam elvégzése esetén meggyőződésünk, hogy egy nemes hivatás fogásainak elsajátítása mellett egy megbecsült karrier felépítéséhez teszi meg a létfontosságú első lépéseket. A szociális ellátórendszerbár az állami források szűkösek - világszerte bővül, főképpen az idősellátással és gyermekvédelemmel kapcsolatos feladatok drasztikus mértékű bővülése miatt. Rászoruló embertársainkon segíteni a legnemesebb emberi cselekedetek közé tartozik, és számos felmérés bizonyítja, hogy a szakképzett, szociális asszisztens tanfolyam on végzett szakemberek társadalmi és erkölcsi megbecsültsége kivételes. Szociális asszisztensként nem kell tartania a munkahelyi leépítésektől, és értékes munkája révén napi szinten is rengeteg pozitív visszajelzést kap majd embertársaitól. Ráadásul a szociális asszisztens tanfolyam elvégzése után az általunk adott szociális asszisztens OKJ végzettség – az eltérő helyi viszonyok miatt szükséges ottani továbbképzést követően - külföldön is remekül hasznosítható, ahol ennek a szakmának az anyagi megbecsültsége is sokszorta jobb.
 

 

Mielőbb éljen a kínálkozó lehetőséggel és iratkozzon be még ma, a szociális asszisztens képzés Önre vár!

Miért nálunk végezze el az szociális asszisztens tanfolyamot?

 

• Mert a szociális asszisztens tanfolyam hallgatóira is kiterjedő EFEB árgarancia miatt bizonyos lehet abban, hogy a szociális asszisztens képzés esetére vonatkozó kedvezményeink maradéktalan igénybe vétele esetén Budapesten nem talál hasonló szociális asszisztens képzés t versenyképesebb áron
• Mert az EFEB leendő szociális asszisztensek vizsgáztatásához is saját vizsgaközponttal rendelkezik és a szociális asszisztens tanfolyam esetében 2013-ban a sikeres vizsgát tevők aránya 91% volt. Belőlük OKJ okleveles szociális asszisztens lett.
• Mert cégünk vizsgagaranciát is ad a szociális asszisztens képzés résztvevőinek.
• Mert az EFEB a Nemzeti Erőforrás Minisztérium által kijelölt, hivatalos vizsgáztató intézménye a szociális asszisztens tanfolyam végzőseinek
• Mert a szociális asszisztens képzés a Magyar Felnőttképzésért Alapítvány által is kiemelten ajánlott tanfolyam
• Mert a szociális asszisztens tanfolyam szervezése terén közel 13 éves tapasztalattal rendelkezünk, amelyet a legmesszebbmenőkig hasznosítunk minden újabb szociális asszisztens tanfolyam megszervezése és lebonyolítása során
• Mert a szociális asszisztens képzés keretei között a szociális asszisztens tanfolyam hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron.
• Mert a szociális asszisztens tanfolyam oktató szaktanárai folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, maguk is gyakorló szakemberek, akik évtizedek során összegyűjtött gyakorlati tudásukat is megosztják a szociális asszisztens tanfolyam hallgatóival.
• Mert a szociális asszisztens képzés elvégzését követően sikeres szociális asszisztens OKJ bizonyítványa mellé nemzetközileg elismert EUROPASS szociális asszisztens bizonyítvány-kiegészítőt kap az Ön által igényelt nyelvenMég ma jelezze részvételi szándékát a szociális asszisztens képzés vonatkozásában!
 

 

A szociális asszisztens tanfolyam általános adatai:

 

 

A szociális asszisztens tanfolyam azonosító (OKJ) száma: 54 762 01 0010 54 02
A szociális asszisztens tanfolyam képesítési szintje: emelt szintű szakképesítés
A szociális asszisztens képzés felügyeleti szerve: Nemzeti Erőforrás Minisztérium

 

A jelentkezés feltétele a szociális asszisztens tanfolyam esetében: érettségi vizsga


 

 

A szociális asszisztens tanfolyam eredményes elvégzését követően kézhez kapott szociális asszisztens OKJ bizonyítvány birtokában betölthető munkakörök:

 

Szociális és gyermekvédelmi ügyintéző (FEOR 3311)


 

A szociális asszisztens tanfolyam sikeres elvégzése révén megszerezhető szociális asszisztens OKJ szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása:

 

 

A szociális asszisztens főképpen ügyviteli és ügyirat-kezelési feladatokat lát el, valamint szociális és gyermekvédelmi ügyeket intéz. A szociális asszisztens részt vesz a döntés-előkészítő munkában, közreműködik a szolgáltatások megszervezésében, irányításában. A szociális munkás irányításával a szociális asszisztens részfeladatokat lát el a szociális problémamegoldásban, önállóan szociális segítő tevékenységet folytat. Baleset, vagy hirtelen egészségromlás esetén a szociális asszisztens elsősegélyt nyújt. Legfőbb munkaköri feladataként azonban a szociális asszisztens szakmemberek többsége szabadidős és rekreációs programokat szervez és vezet, szakemberek irányításával rehabilitációs programokat valósít meg, valamint prevenciós, egészségmegőrző, -fejlesztő, mentálhigiénés tevékenységet folytat és ilyen programokat szervez.
 

 

A szociális asszisztens képzés során oktatott szakmai modulok:


1356-06 A szociális segítés alapfeladatai
1361-06 Részfeladatok a szociális problémamegoldásban
1362-06 Önálló szociális segítő feladatok
1363-06 Elsősegély-nyújtási feladatok
1368-06 Szabadidő-szervezési és rekreációs feladatok
1849-06 A szociális munka adminisztrációja
Számítástechnikai alapismeretek

 

Külső szakmai gyakorlatot a tanfolyam nem tartalmazza, annak szervezése a résztvevő feladata. Az EFEB által szervezett szociális asszisztens tanfolyam a Szakkepesites.hu internetes portál ajánlásával is rendelkezik!

 

SZOCIÁLIS ASSZISZTENS TANFOLYAM - SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

  Nyomtatásmegosztás iwiw-enmegosztás twitter-enmegosztás facebook-on

Kurzushoz tartozó tételek:


Kapcsolódó tanfolyamok: