Címkefelhő

 • Szakközépiskola / Újra iskolabejárás!

  2014.07.21. 03:14

  2014, július 23-án, szerdán várunk minden érdeklődőt! A személyes találkozás és a beszélgetés biztosan segíteni fog a döntésben, az EFEB SZKI valamely szakképzését választva akar továbbtanulni.

  Bővebben
 • Szakközépiskola / Iskolabejárás

  2014.07.04. 10:06

  2014. július 9-én várjuk az Érdeklődőket iskolabejárásunkon! Ha még bizonytalan, hogy szeretne-e itt tanulni, nézzen körül nálunk! Pillantson be a masszőrtermünkbe, csodálja meg a kozmetikai szalonunkat, tekintse meg a gyógyszertári laborunkat!

  Bővebben
 • Vizsgaközpont / 2014. júliusi bejelentett vizsgák időpontjai

  2014.06.18. 12:01

  Letölthető dokumentumok a vizsgákhoz (vizsgarendek, jelentkezési lap, tájékoztató).

  Vizsgajelentkezés:

  Jelentkezési lap
  Tájékoztatás szakmai vizsgán való részvételről

  Bővebben
 • Szakközépiskola / Beiratkozás 2014/2015

  2014.06.02. 04:01 Beiratkozás 2014/2015

  Tisztelt leendő Diákjaink!

  2014. június 10-től minden munkanapon 08:30 - 16.00 h között várjuk leendő diákjainkat a BEIRATKOZÁSRA.

  A személyes iratok mellett az érettségi bizonyítványra van szükség, kérjük hozza magával.

  Bővebben
 • Szakközépiskola / Szakképzések állami támogatással

  2014.05.21. 07:57

  Az EFEB Üzleti Szakközépiskola a 2014/15-ös tanévre az alábbi szakképzéseket hirdeti állami támogatással.
  Ezek a szakmák TANDÍJ FIZETÉSE NÉLKÜL végezhetőek az első, állami finanszírozott szakmájukat megszerezni kívánók részére nappali és esti tagozaton

  Bővebben
 • Szakközépiskola / Tájékoztatás a 2014/15-ös tanévben induló képzésekről

  2014.05.16. 02:41

  Tisztelt Érdeklődők!

  Az EFEB Üzleti Szakközépiskola a 2014/15-ös tanévre az alábbi szakmákban felvételt hirdet.

  Bővebben
 • Felnőttképzés / Sikerről álmodozik? Tegyen érte még ma, az EFEB-bel!

  2014.01.28. 02:42

  A szürke hétköznapok közepette már-már hajlamosak vagyunk beletörődni, hogy ahogy az épp lekésett metró vagy villamos, a SIKER is épp úgy siet el mellettünk, nélkülünk.

  A peronon állunk egy olyan munkanap végén, amikor ismét nem azzal foglalkoztunk, amit szívvel-lélekkel csinálnánk, álmaink pedig a távozó szerelvényről integetnek. Na de miért is tesszük ezt, ha van választásunk?!

  Bővebben
 • Felnőttképzés / Lezárult az EFEB jótékonysági adománygyűjtése – Köszönjük szépen, hogy Önök is segítettek!

  2013.12.22. 12:09

  Hihetetlenül sok ajándék gyűlt össze az EFEB által a Heim Pál Gyermekkórház kis betegei számára szervezett adventi jótékonysági gyűjtőakcióban.

  A három hét alatt összegyűlt ajándékokat ezúton is nagyon szépen köszönjük Önöknek! Igazán nagy öröm számunkra, hogy hallgatóink ennyire a szívükön viselik a gyermekek boldogságát és ennyit segítettek, hogy boldogabb karácsonyuk és gyorsabb gyógyulásuk lehessen. Olvassák el, hogyan is alakult ez az igazán megható karácsonyi történet…

  Bővebben
 • Felnőttképzés / Kibővítjük az EFEB adventi nyereményjátékát – Bárki eséllyel indulhat az újrasorsolásokon!

  2013.12.12. 03:12

  Egészen dec. 21-ig hull az EFEB adventi nyereményesője, melynek keretein belül minden nap értékes nyeremények találnak gazdára.

  Eddig csupán hallgatóinknak volt lehetősége, hogy napról napra ringbe szálljanak a fantasztikus ajándékokért, azonban a vártnál is sokkal lelkesebb fogadtatás hatására az EFEB csapata úgy döntött, hogy kiterjeszti a játék résztvevőinek körét és mostantól MINDEN FACEBOOK RAJONGÓNKNAK esélyt adunk a nyerésre!

  Azon ajándékainkat, melyekért 7 napon belül nem jelentkezik a nyertesük, újrasorsolásra bocsájtjuk teljes Facebook közönségünk összes tagja közt. Az újrasorsoláson való részvételhez tehát nem szükséges, hogy Önök hallgatóink legyenek, elegendő, ha csatlakoznak Facebook rajongóink táborához.

  Lássuk tehát lépésről-lépésre, hogy mit kell tenniük, ha Önök is nyerni szeretnének:

  Bővebben
 • Felnőttképzés / Segítsen az EFEB-bel! – Karácsonyi jótékonysági gyűjtést szervezünk

  2013.12.01. 11:06

  Ma meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún, így valószínűleg senkinek sem árulunk el nagy titkot azzal, hogy bizony nyakunkon a karácsony.

  Minden évben elhatározzuk, hogy nem csak saját családunkra figyelünk majd, hanem valamilyen formában segítjük a rászorulókat. Azonban, ha szívünkre tesszük a kezünket, be kell vallanunk, hogy a nagy lótás-futás, ünnepi készülődés közepette sokszor pont erre - az EFEB szerint talán a legfontosabb dologra - nem marad időnk…

  Úgy döntöttünk, hogy idén ez másképp lesz és teszünk érte, hogy a karácsony tényleg a szeretet ünnepe legyen! Adventi kampányunk keretein belül nem csak mi ajándékozunk meg titeket, hanem veletek együtt is adhatunk másoknak! ...
   

  Bővebben