• slider image
  • slider image
  • slider image
  • slider image

Miért az EFEB Üzleti Szakképző Iskola CUKRÁSZ szakképzése a legjobb választás?

A 2016. SZEPTEMBERÉBEN INDULÓ OSZTÁLYUNKBA A BEIRATKOZÁS LEZÁRULT.

A 2017/18-as tanévre vonatkozó információk hamarosan! 

Miben összegezhető a cukrász szakma modern oktatásával kapcsolatos "hitvallásunk"? Az igényes cukrász feladata, hogy a békebeli ízek a modern köntösben is megmaradjanak. Mind az elméleti, mind a gyakorlati képzés során komoly hangsúlyt helyezünk arra, hogy a szakma elsajátítása együtt járjon az egészséges táplálkozás mai követelményeinek érvényesítésével. Mérsékeljük a kalória, a szénhidrát és a zsiradék mennyiségét. 

A klasszikus sütemények iránti igény nem csökken – Rigó Jancsi, Lúdláb, Fatörzs, Rákóczi túrós –, ám egyre nő a népszerűségük a csökkentett energiatartalmú süteményeknek. Ezeket jelenleg kevesen tudják ízletesen elkészíteni, úgy, hogy az élvezeti értékük ne sérüljön. Cukrászoktatóink szerint az sem mellékes, hogy kizárólag természetes színezék kerüljön a termékekbe. 

A szakképesítés munkaterületének rövid leírása

A cukrász szakember a cukrászatban, cukrászüzemben, fagylaltozóban a termelési tevékenységeket végzi, felelős a technológiai, higiéniai, munkavédelmi szabályok betartásáért.

A szakképesítéssel betölthető munkakör(ök)

- Süteménykészítő

- Tortakészítő

- Marcipánfigura készítő

 

 

Részletes leírás

OKTATÓINK

Körmendi Zoltán
Hidvégi Hedvig
Bujdosó Erika
Gellai Judit

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Góra Ibolya

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014-2017 © EFEB Kft.

Felnőttképzési tevékenység engedélyszáma: E-001225/2015

Nyilvántartási szám: 01-0363-04