• slider image
  • slider image
  • slider image

Divat- és stílustervező

A 2017/18-as tanévre vonatkozó információk hamarosan! 

 

Jó rajzkészséggel rendelkezel, érdekelnek a divatirányzatok, az új trendek, és a ruhatervezés? A divat – és stílustanácsadó  kreatív, jó esztétikai érzékkel megáldott, fejlett vizuális és színérzékkel rendelkező szakember aki az öltözéktervezés mellett a megvalósításhoz szükséges kivitelezéshez is ért. Az aktuális divat, funkció, trendek terén a divat- és stílustervező folyamatosan továbbképzi magát új anyagok, megoldások tekintetében. A mai piaci igényeknek megfelelő  fogékonynak kell lennie a hazai és nemzetközi divatirányzatok újdonságaira, lépést kell tartania annak változásaival és ismernie kell az elérhető, aktuális választékot a piacon.

Szerintünk egy igazán jó divat- és stílustervező olyan szakember, aki naprakész tanácsokkal tudja ellátni a közszereplőt vagy akár a hétköznapi embert úgy, hogy figyelembe veszi az egyéniséget, az esztétikumot és az aktuális divatirányzatokat. Ebben tudnak segítségedre lenni iskolánk kiváló képző- és iparművész tanárai, aki elkalauzolnak abba a sokszínű világba amelyben te is divat- és stílustervezővé válhatsz. Az öltözéktervezés mellett elsajátíthatod manuálisan és számítógépes programok segítségével a látványrajzok tervezését, kollekciók összeállítását, valamint divatbemutatók szervezését, melynek szerves részeként a divat és stílustervező  tanulóink komplexen elsajátítják az aktuális smink és frizura trendeket, a színpadi mozgás fortélyait és a megfelelő zeneválasztást.

 

• Az EFEB a művészeti szakképzések oktatása területén 11 évet is meghaladó szakmai tapasztalattal rendelkezik, amelyet kiemelkedő mértékben hasznosít a divat- és stílustervező szakképzés megszervezése és lebonyolítása során is. A divat- és stílustervező szakos diákjaink a legkorszerűbb szakmai ismereteket sajátíthatják el a divat- és stílustervező szakképzés oktatásában leginkább felkészült, elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal egyaránt rendelkező és divat- és stílustervező munkatapasztalattal is rendelkező oktatóinktól. 

 

 

Részletes leírás

OKTATÓINK

Viktor Nikoletta
Kovácshegyi Katalin

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014-2017 © EFEB Kft.

Felnőttképzési tevékenység engedélyszáma: E-001225/2015

Nyilvántartási szám: 01-0363-04