• slider image
  • slider image
  • slider image

 

A 2017/18-as tanévre vonatkozó információk hamarosan! 

Határozott álláspontunk: a mai kor követelménye, kihagyhatatlan igénye, hogy a legkisebb vállalkozástól a multinacionális cégig a vállalatok figyelmet fordítsanak megjelenésükre. Az arculattervezés az a kreatív feladatcsoport, ahol grafikus olyan széles spektrumban segíti a vállalatokat, mint például: termékarculatok, prospektusok, magazinok, különféle kiadványok és cégarculatok tervezése. Mindezt a megrendelő kérései mellett saját egyedi stílusával és kreativitásával valósítja meg. 

Nálunk felkészült grafikussá válhatsz kiváló képző- és iparművész tanáraink által, akik segítségével elsajátíthatod a képgrafika és az alkalmazott grafika rejtelmeit szakirányú szoftverekkel. A grafikus képzés során tanulhatsz a színharmóniákról, művészettörténetről és művészeti irányzatokról, grafikai trendekről és a nyomdai sokszorosítások előkészítő munkáiról. Mindezek mellett megismerheted a hazai és nemzetközi design újdonságait.  Találkozhatsz a legújabb technológiai eljárásokkal, anyagokkal és megtanulhatod azt is, hogyan engedj teret az újításoknak a megrendelő és a piaci igények figyelembe vételével.

  

A szakképesítés munkaterületének rövid leírása:

A grafikus tervezőstúdiókban, reklámügynökségeknél, könyv- és lapkiadóknál vagy saját vállalkozásban végzi szakmai tevékenységét. Munkája során vezetőtervező mellett a grafikai tervezési folyamatban különböző szakirányú tevékenységeket és kisebb önálló tervezési munkát végez.

 

A szakképesítéssel rendelkező képes:

  • információ- és anyaggyűjtést végezni, terveket, vázlatokat, költségvetést készíteni

 

  • komplex tervezőgrafikai munkálatokban részt venni, mint szakértő munkavállaló: emblémák, szimbólumok, piktogramok, különböző kiadványok, hirdetések, plakátok grafikai terve, cégarculatok, termékarculatok, reklámkampányok, csomagolástervezési feladatok, illusztrációk, szakillusztrációk, infografikai munkák, online és mozgóképes megjelenések grafikai tervezésének munkafázisaiban részt venni

 

  • munkája során professzionális grafikai programokat és eszközöket kezelni, kép- és szövegszerkesztési munkát végezni, hasznosítani manuális rajzi és illusztrációs tudását, a végfelhasználás szerint nyomdai és technológiai előkészítést végezni, prezentálni, archiválni, kapcsolatot tartani a megrendelővel, előkészíteni és leadni a kész grafikai munkát

 

 

 

 

 

Részletes leírás

OKTATÓINK

Kovácshegyi Katalin
Viktor Nikoletta

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014-2017 © EFEB Kft.

Felnőttképzési tevékenység engedélyszáma: E-001225/2015

Nyilvántartási szám: 01-0363-04