• slider image
  • slider image
  • slider image
  • slider image

Miért az EFEB Üzleti Szakképző Iskola SZAKÁCS szakképzése a legjobb választás?

A 2016. SZEPTEMBERÉBEN INDULÓ OSZTÁLYUNKBA A BEIRATKOZÁS LEZÁRULT.

A 2017/18-as tanévre vonatkozó információk hamarosan! 

   Elméleti  és gyakorlati képzés EGY helyen! A gyakorlati oktatás a képzés teljes ideje alatt  saját, legmodernebb eszközkkel felszerelt tankonyhánkban történik! 

• Az EFEB a vendéglátással kapcsolatos szakképzések oktatása területén 11 évet is meghaladó szakmai tapasztalattal rendelkezik, amelyet kiemelkedő mértékben hasznosít a szakács szakképzés megszervezése és lebonyolítása során is. A szakács szakképzés hallgatói a legkorszerűbb szakmai ismereteket sajátíthatják el a szakács szakképzés oktatásában leginkább felkészült, elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal egyaránt rendelkező és szakács munkatapasztalattal is rendelkező oktatóinktól. 

 

Szakács képzés képesi

 

 

 

 

 

 

 

 

A szakképesítés munkaterületének rövid leírása:

A szakács legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása: a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése, valamint az elkészített ételek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a vendégek számára éttermekben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátó ipari egységekben, háztartásokban.

A szakképesítéssel betölthető munkakör(ök)

FEOR szám: 5134 FEOR megnevezése: Szakács

Munkakör

Diétás szakács

Étkezdei szakács

Grill szakács

Gyermekélelmezési szakács

Hajószakács

Hidegkonyhai szakács

Közétkeztetési szakács

Melegkonyhai szakács

Pizzakészítő szakács

A szakács képzésünkön fényképeztük

 

 

 

 

 

 

 

A szakképesítéssel rendelkező képes

  • étlapot, menüt, napi ajánlatot, étrendet összeállítani
  • az ételekhez a nyersanyagok fajtáját, mennyiségét meghatározni
  • felmérni a meglévő készletek mennyiségét
  • rendelést összeállítani, árut rendelni, átvenni
  • előkészíteni a munkaterületet, gépeket, berendezéseket, eszközöket
  • nyersanyagokat előkészíteni
  • különféle ételeket készíteni
  • az elkészített ételeket melegen tartani, tálalni, díszíteni
  • különleges ételkészítési technikákat alkalmazni
  • a segédszemélyzet munkáját összehangolni, irányítani
  • nagykonyhai berendezéseket üzemeltetni
  • technológiai műveletek idegen nyelvű leírásait megérteni, felhasználni

 

Részletes leírás

OKTATÓINK

Gellai Judit
Hidvégi Hedvig
Fenyvesiné Pintér Ágnes
Bodori Ágnes

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Góra Ibolya

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014-2017 © EFEB Kft.

Felnőttképzési tevékenység engedélyszáma: E-001225/2015

Nyilvántartási szám: 01-0363-04