• slider image
  • slider image
  • slider image
  • slider image

Vendéglátásszervező- szakképzés

Miért az EFEB Üzleti Szakképző Iskola VENDÉGLÁTÁSSZERVEZŐ- VENDÉGLŐS szakképzése a legjobb választás?

2016 SZEPTEMBERÉBEN NEM INDUL A KÉPZÉS!

A 2017/18-as tanévre vonatkozó információk hamarosan! 

   Elméleti  és gyakorlati képzés EGY helyen! A gyakorlati oktatás a képzés teljes ideje alatt  saját, legmodernebb eszközkkel felszerelt tankonyhánkban történik! 

• Az EFEB a vendéglátással kapcsolatos szakképzések oktatása területén 11 évet is meghaladó szakmai tapasztalattal rendelkezik, amelyet kiemelkedő mértékben hasznosít a Vendéglátásszevező- vendéglős szakképzés megszervezése és lebonyolítása során is. A Vendéglátásszevező- vendéglős szakképzés hallgatói a legkorszerűbb szakmai ismereteket sajátíthatják el a Vendéglátásszevező- vendéglős szakképzés oktatásában leginkább felkészült, elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal egyaránt rendelkező és Vendéglátásszevező- vendéglős munkatapasztalattal is rendelkező oktatóinktól. 

 

 

Szakács képzés képesi

 

 

 

 

 

 

 

 

 A tanév során a gyakorlati képzés megszervezésének módja: Az iskola által biztosított, korszerűen felszerelt tanműhelyben.

A szakképesítés munkaterületének rövid leírása:

A Vendéglátásszervező-vendéglős a vendéglátásban vezetői, szervezői, gazdálkodási feladatokat ellátó szakember, aki magas szintű, korszerű szakmai és gazdálkodási ismeretekkel és továbbfejleszthető tudással rendelkezik. A vendéglátó vállalkozások és az étkeztetési, vendéglátóipari szolgáltatásokat nyújtó egységek üzemeltetéséhez szükséges tervezői, vezetői, szervezői, gazdálkodási feladatokat lát el. A vendéglátó egységekben végzi, irányítja, szervezi, ellenőrzi az árubeszerzést, a raktározást, a termelési, az értékesítési és szolgáltatási tevékenységeket. Összeállítja a vendéglátó egység kínálatát, bemutatja, reklámozza az egység szolgáltatásait, kialakítja az üzletpolitikát, a marketingstratégiát, a cégarculatot. Kapcsolatot tart, kommunikál magyar és idegen nyelven a vendégekkel, az egység üzletfeleivel és a hatóságokkal. Gondoskodik a vendéglátó egységekben a biztonsági-, munka- és tűzvédelmi, környezetvédelmi, higiénia, élelmiszerbiztonsági előírások betartásáról.

A szakképesítéssel betölthető munkakör(ök)

FEOR szám: 1332  FEOR megnevezése: Vendéglátó tevékenységet folytató egység vezetője

FEOR szám: 1531 FEOR megnevezése: Vendéglős

FEOR szám: 1532 FEOR megnevezése: Pincér

FEOR szám: 5133 FEOR megnevezése: Pultos

FEOR szám: 5134 FEOR megnevezése: Szakács

FEOR szám: 9235 FEOR megnevezése: Gyorséttermi eladó

 

A szakács képzésünkön fényképeztük

 

 

 

 

 

 

 

 

A szakképesítéssel rendelkező képes:

-       vállalkozást alapítani és működtetni

-       üzleti tervet készíteni

-       gazdasági elemzéseket végezni

-       anyagi felelősséggel gazdálkodni

-       megszervezni, és irányítani a vendéglátó üzlet napi munkáját

-       piackutatást végezni, felmérni a vendégek igényeit, meghatározni az üzlet választékát

-       reklámozni a vendéglátó üzletet és szolgáltatásait

-       vendégpanaszokat kezelni

-       biztosítani a vállalkozás internetes jelenlétét

-       szóbeli kommunikációt végezni magyar és idegen nyelven

-       írásbeli kommunikációt végezni magyar és idegen nyelven

-       termelő tevékenységet végezni

-       értékesítő tevékenységet végezni

 

Részletes leírás

OKTATÓINK

Gellai Judit
Fenyvesiné Pintér Ágnes
Bodori Ágnes
Hidvégi Hedvig

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Góra Ibolya

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014-2017 © EFEB Kft.

Felnőttképzési tevékenység engedélyszáma: E-001225/2015

Nyilvántartási szám: 01-0363-04