Pályázatíró + projektmenedzser E-LEARNING tanfolyam képzés
  • slider image
  • slider image
  • slider image

Európai uniós pályázatíró + projektmenedzser Akadémia

Tervezett kezdés Folyamatos indulás
A tanfolyam a jelentkezést követően azonnal elkezdhető!
Ütemezés E-learning
Időtartam 5 hónap
Helyszín INTERNET
Tanfolyami napok Egyéni időbeosztás szerint.

Oktatás díja egy összegben

105.160.-Ft helyett csak

84 128 Ft

Részletfizetés

AKCIÓ: 21 013 Ft/hó helyett csak
18 912 Ft/hó

Vizsgadíj egy összegben: INGYENES!

További kedvezmények

Magyarországra a most zajló uniós ciklusban csaknem 8 ezer milliárd forint támogatás érkezik, amelyek a helyi forrásokkal kiegészítve hatalmas fejlesztésekben realizálódnak. Hihetetlen mennyiségű pénzről beszélünk, amelyek kiváló ötletekben és projektekben valósulhatnak meg.

Az európai uniós pályázatíró tehetségén és szorgalmán múlik, hogy milyen projektek válnak valóra, amelyek a magyar gazdaságot előre viszik, hogy még versenyképesebb legyen mind az európai, mind a világpiacon. A vállalkozások szinte kapkodnak a jó képességű európai uniós pályázatírók után, akik hatalmas tekintélynek örvendenek a vállalati szférában.

Ha egy sokszínű, különleges munkakörben akarsz elhelyezkedni, ahol akár milliárdokat mozgathatsz meg és ahol igazi alkotómunka vár rád, akkor mi az EFEB-nél szívesen látunk az európai uniós pályázatíró tanfolyamunkon.

Az uniós projektek ma a magyar gazdaság legfontosabb forrásai, amelyek révén az ország gyors ütemben zárkózik fel a fejlettebb nyugati államokhoz. Olyan terveket kell letenni az asztalra és megvalósítani, amelyek nem másolnak, hanem valóban egyedülálló teljesítményre sarkallják a cégeket. És ebben a munkában vállalhatsz oroszlánrészt!

VÁLASZD AZ E-LEARNINGET, MERT ...

.. segítünk ha elakadnál
Azonnal elküldheted a kérdésedet a tutor tanárnak, aki szakmai jellegű kérdésekben lesz a segítségedre, vagy ha technikai probléma lép fel, akkor a tanfolyamszervező áll rendelkezésedre.
 
 
.. gyors és egyénre szabott
Nem kell várnod a csoport indulásáig, azonnal elkezdheted és a saját ütemedben haladva végezheted a tanfolyamot.
 
 
.. költséghatékony
Az e-tanulással időt, pénzt takaríthatsz meg, hiszen nincs szükség utazásra a tanfolyamra való eljutáshoz, minden online történik.
 
 
.. rugalmas
A felhasználók bármikor tanulhatnak amikor csak a legmegfelelőbb számukra, amivel a tantermi oktatás nem tud versenyezni. A tanulók egy eszközön elkezdhetnek egy munkamenetet (mondjuk egy okos telefonon az utazás során) és folytathatják azt egy másikon (számítógépen, este otthon) megkönnyítve ezzel a tanulást a rohanó életünkben.
 
.. bármilyen eszközön tanulhatsz
Korszerű e-learning keretrendszerünk lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elérjék a tananyagot asztali számítógépekről, mobiltelefonokról és táblagépekről is.
 
 
.. interaktív a tananyag
Az e-learning tananyag fejlesztése során számos olyan módszert/technikát dolgoztunk ki amivel segítségedre lehetünk audio- és videofelvételeket , prezentációkat, kvízeket, felméréseket és még sok mást.
 
 
.. tudáscentrikus
A résztvevők a tananyag azon részeire összpontosíthatnak, amelyek új ismereteket tartalmaznak, és kihagyhatják azokat, amiket már korábbi tanulmányaik során megtanulhattak.
 
 
 

VÁLASZD AZ EFEB-ET, MERT...

pályázatíró tanfolyamTöbb mint 15 év tapasztalat a felnőttképzés területén
Az EFEB több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik, kiváló szakemberekkel dolgozik, akik egyaránt kitűnő pedagógusok is.
 
pályázatíró képzés
Az EFEB tanúsítvány garancia a sikerre
Az EFEB e-learninges európai uniós pályázatíró tanfolyam elvégzésével szerzett tanúsítványa láttán munkaadója, vagy megbízója biztos lesz abban, hogy Ön alapos tudás birtokában van.
 
Profi vizsgafelkészítés és vizsgagarancia
Az e-learninges európai uniós pályázatíró képzés lezárásaként az EFEB-nél a megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt, valamint az EFEB vizsgagaranciát nyújt – mivel biztos a sikerben.

 

A PÁLYÁZATÍRÓ TANFOLYAM AZ EFEB AKADÉMIA KFT. SZERVEZÉSÉBEN VALÓSUL MEG, AZ OKTATÁSI DÍJ 27% ÁFA-T TARTALMAZ.

Bemutatkozik az e-learning pályázatíró képzés- EFEB

Bővebb információt szeretnék »

Részletes leírás

OKTATÓINK

Lökkös Tibor

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Forgó Melinda

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014-2018 © EFEB Kft.

Felnőttképzési tevékenység engedélyszáma: E-001225/2015

Nyilvántartási szám: 01-0363-04