• slider image
  • slider image
  • slider image

Bérügyintéző + Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam (OKJ 51 344 01 + 51 344 02)

Tervezett kezdés 2017-05-27
Ütemezés Hetente
Időtartam 6 hónap (képzési idő) + vizsga
Helyszín Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19.
Tanfolyami napok szombat 9:00-15:30, vagy hétfő és szerda délután 17:00-20:00

Oktatás díja egy összegben

79900 Ft helyett csak

71 910 Ft

Részletfizetés

AKCIÓ: 14 150 Ft/hó helyett csak
12 735 Ft/hó

Vizsgadíj egy összegben: Kattintson ide!

További kedvezmények

Miért az EFEB által szervezett bérügyintéző + társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?

A cégek HR részlegei csakúgy, mint a különböző közintézmények társadalombiztosítási ellátásokkal és ezzel kapcsolatos elszámolással foglalkozó osztályai a mai, recessziótól sújtott gazdasági környezetben is kénytelenek új munkaerő felvételére, elsősorban a rendkívül gyorsan változó jogszabályi környezet miatt folyamatosan új, képzett társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző szakemberek alkalmazására, illetve a meglévő társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző munkatársaik továbbképzésére kényszerülnek. Ehhez van elengedhetetlen szükség a társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző tanfolyam egyidejű elvégzésére, hiszen a kíméletlen munkaerő-piaci versenyben a munkáltatók annak foglalkoztatása mellett döntenek, aki mindkét területen versenyképes és korszerű tudással rendelkezik. Egy képzett és felkészült társadalombiztosítási ügyintézőnek, aki egyúttal bérügyintézői végzettséggel isrendelkezik, a vállalkozás leginkább megbecsült alkalmazottai között van a helye, és mivelnaprakész és nélkülözhetetlen tudással rendelkeznek, a társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam és a vele kombinált bérügyintéző tanfolyam végzettjei gyakran a piaci átlag feletti jövedelmet realizálhatnak és munkahelyük megtartása is biztosabb. A kombinált társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző tanfolyam elvégzésével biztos lehet abban, hogy irigyelt állásbirtokába jut. Ha szeretne exkluzív munkakörnyezetben, kiváló körülmények között fontos,megbecsült munkát végezni, akkor a társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintézőtanfolyam való az Ön számára!

TÖBB, MINT 15 ÉV TAPASZTALAT A FELNŐTTKÉPZÉS TERÜLETÉN
Az EFEB több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik, kiváló szakemberekkel dolgozik, akik egyaránt kitűnő pedagógusok is. Oktatónk publikációja  a témában: tovább

AZ EFEB BIZONYÍTVÁNY GARANCIA A SIKERRE
Az EFEB bérügyintéző és társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam elvégzésével szerzett bizonyítványa láttán munkaadója, vagy megbízója biztos lesz abban, hogy Ön alapos tudás birtokában van.

KÖNNYEN ELÉRHETŐ OKTATÁSI HELYSZÍNEK
​bérügyintéző és társadalombiztosítási ügyintézőtanfolyam oktatási helyszínei jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők.

E-LEARNING A KÖNNYEBB TANULÁSÉRT
Elektronikus tananyagaink azokat is segítik, akik az otthoni tanulást részesítik előnyben. Tanáraink – fejlett oktatási rendszerünknek köszönhetően – napi szinten képesek diákjaikat segíteni, fejleszteni a rendelkezésre álló legújabb technológiák segítségével.

PROFI VIZSGAFELKÉSZÍTÉS ÉS VIZSGAGARANCIA
​bérügyintéző és társadalombiztosítási ügyintézőképzés lezárásaként az EFEB-nél a megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt, valamint az EFEB vizsgagaranciát nyújt – mivel biztos a sikerben.

SPECIÁLISAN KIDOLGOZOTT JEGYZETEK, TÉTELSOROK
Az EFEB OKJ képzések hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre.

Pillants be a bérügyintéző + tb ügyintéző tanfolyam kulisszái mögé

Bővebb információt szeretnék »

Részletes leírás

OKTATÓINK

Honti Dániel
Fenyvesiné Pintér Ágnes

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Szilágyi Barbara
Balsay Norbert
Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Szöllösi Csilla

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014-2017 © EFEB Kft.

Felnőttképzési tevékenység engedélyszáma: E-001225/2015

Nyilvántartási szám: 01-0363-04