Bérügyintéző + társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam OKJ képzés
  • slider image
  • slider image
  • slider image

Bérügyintéző + Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam (OKJ 51 344 01 + 51 344 02)

Tervezett kezdés 2018-05-12
Ütemezés Hetente
Időtartam 6 hónap (képzési idő) + vizsga
Helyszín Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19.
Tanfolyami napok szombat vagy vasárnap 9:00-15:30, vagy hétfő, szerda délután 17:00-20:00

Oktatás díja egy összegben

79900 Ft helyett csak

71 910 Ft

Részletfizetés

AKCIÓ: 14 150 Ft/hó helyett csak
12 735 Ft/hó

Vizsgadíj egy összegben: Kattintson ide!

További kedvezmények

Miért az EFEB által szervezett bérügyintéző + társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?

A cégek HR részlegei csakúgy, mint a különböző közintézmények társadalombiztosítási ellátásokkal és ezzel kapcsolatos elszámolással foglalkozó osztályai a mai, recessziótól sújtott gazdasági környezetben is kénytelenek új munkaerő felvételére, elsősorban a rendkívül gyorsan változó jogszabályi környezet miatt folyamatosan új, képzett társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző szakemberek alkalmazására, illetve a meglévő társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző munkatársaik továbbképzésére kényszerülnek. Ehhez van elengedhetetlen szükség a társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző tanfolyam egyidejű elvégzésére, hiszen a kíméletlen munkaerő-piaci versenyben a munkáltatók annak foglalkoztatása mellett döntenek, aki mindkét területen versenyképes és korszerű tudással rendelkezik. Egy képzett és felkészült társadalombiztosítási ügyintézőnek, aki egyúttal bérügyintézői végzettséggel isrendelkezik, a vállalkozás leginkább megbecsült alkalmazottai között van a helye, és mivelnaprakész és nélkülözhetetlen tudással rendelkeznek, a társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam és a vele kombinált bérügyintéző tanfolyam végzettjei gyakran a piaci átlag feletti jövedelmet realizálhatnak és munkahelyük megtartása is biztosabb. A kombinált társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző tanfolyam elvégzésével biztos lehet abban, hogy irigyelt állásbirtokába jut. Ha szeretne exkluzív munkakörnyezetben, kiváló körülmények között fontos,megbecsült munkát végezni, akkor a társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintézőtanfolyam való az Ön számára!

TÖBB, MINT 15 ÉV TAPASZTALAT A FELNŐTTKÉPZÉS TERÜLETÉN
Az EFEB több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik, kiváló szakemberekkel dolgozik, akik egyaránt kitűnő pedagógusok is. Oktatónk publikációja  a témában: tovább

A 2016-ban szervezett képzéseinken a sikeres vizsgát tevők aránya 94% volt.

AZ EFEB BIZONYÍTVÁNY GARANCIA A SIKERRE
Az EFEB bérügyintéző és társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam elvégzésével szerzett bizonyítványa láttán munkaadója, vagy megbízója biztos lesz abban, hogy Ön alapos tudás birtokában van.

KÖNNYEN ELÉRHETŐ OKTATÁSI HELYSZÍNEK
bérügyintéző és társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam oktatási helyszínei jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők.

E-LEARNING A KÖNNYEBB TANULÁSÉRT
Elektronikus tananyagaink azokat is segítik, akik az otthoni tanulást részesítik előnyben. Tanáraink – fejlett oktatási rendszerünknek köszönhetően – napi szinten képesek diákjaikat segíteni, fejleszteni a rendelkezésre álló legújabb technológiák segítségével.

PROFI VIZSGAFELKÉSZÍTÉS ÉS VIZSGAGARANCIA
bérügyintéző és társadalombiztosítási ügyintéző képzés lezárásaként az EFEB-nél a megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt, valamint az EFEB vizsgagaranciát nyújt – mivel biztos a sikerben.

SPECIÁLISAN KIDOLGOZOTT JEGYZETEK, TÉTELSOROK
Az EFEB OKJ képzések hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre.

Pillants be a bérügyintéző + társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam kulisszái mögé

Bővebb információt szeretnék »

Részletes leírás

OKTATÓINK

Honti Dániel
Fenyvesiné Pintér Ágnes
Dr. Bittó Renáta

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Balsay Norbert
Szilágyi Barbara
Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Bartos Mónika

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014-2018 © EFEB Kft.

Felnőttképzési tevékenység engedélyszáma: E-001225/2015

Nyilvántartási szám: 01-0363-04