Cukrász tanfolyam OKJ képzés a legjobb áron
  • slider image
  • slider image
  • slider image

Cukrász tanfolyam (34 811 01)

Tervezett kezdés 2018-05-12
Ütemezés Hetente
Időtartam 6 hónap
Helyszín Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19. (gyakorlatok az EFEB saját 13. kerületi tankonyhájában)
Tanfolyami napok Szombatonként 9:00-15:30 vagy szerda és hétfő dálután 16:30-20:30; Gyakorlat: lásd alább a részletes leírás GYAKORLATI CSOPORTOK fülön

Oktatás díja egy összegben

219900 Ft helyett csak

193 410 Ft

Részletfizetés

AKCIÓ: 38 317 Ft/hó helyett csak
34 485 Ft/hó

Vizsgadíj egy összegben: Kattintson ide!

További kedvezmények

Miért az EFEB által szervezett okj-s cukrász iskola a legjobb választás az Ön számára?

A képzés a gyakorlati órákat is tartalmazza, az EFEB új, korszerűen felszerelt tankonyhájában. Bővebben a konyhai gyakorlatról: klikk ide

Gerbeaud, Auguszt, Szamos. Legendás magyar cukrászok, akik világhírre tettek szert. A kávéházak és cukrászdák a gasztronómia szentélyei, ahol semmivel sem összetéveszthető különleges hangulat fogadja a vendégeket, és ahol pompás süteményillat lengi be a teret. Ha érettségi után Te is szeretnél részese lenni ennek az atmoszférának, ha Te is szeretnél finomat és nagyot alkotni, ahol a saját kreativitásod gyümölcsét mások dicsérik és fogyasztják el örömmel, akkor jelentkezz az EFEB új induló cukrász képzésére. Az EFEB hazánk egyik legnagyobb szakképző és felnőttképzési intézménye, ahol a legprofibb és legtekintélyesebb szakemberek segítségével a legjobb helyszíneken tanulhatod meg a szakma csínját-bínját. Az EFEB immár csaknem 20 éve van jelen a hazai oktatásban, közel 90 szakképzést és tanfolyamot szervez évek óta, miközben vizsgaközponttal is rendelkezik, ahol eddig közel 13 ezer diák szerzett képesítést. A cukrász képzést az EFEB a nagy érdeklődésre tekintettel indította, hiszen a magyar turizmus és vendéglátóipar fellendülésével a gasztronómia ismét emelkedő pályára került, egyre nagyobb az igény a minőségi cukrásztermékek iránt. Talán te fogod megalkotni az új süteménycsodát, amellyel a Dobos torta vagy éppen a Gundel palacsinta nyomába léphetsz, hogy új ízekkel gazdagodjon a magyar konyha! És talán új legenda is születik, aki Te magad lehetsz!

 

cukrász tanfolyam Több mint 15 év tapasztalat a felnőttképzés területén. Az EFEB több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik, kiváló szakemberekkel dolgozik, akik egyaránt kitűnő pedagógusok is. 

A 2017-ben szervezett cukrász képzéseinken a sikeres első vizsgát tevők aránya 95% volt.

cukrász képzés Saját tankonyha. A cukrász gyakorlatot nem külső helyszínen, hanem az EFEB saját, az ország egyik legjobban felszerelt tankonyhájában szervezzük.

cukrász iskola Az EFEB bizonyítvány garancia a sikerre. Az EFEB cukrász iskolájában szerzett bizonyítványa láttán munkaadója, vagy megbízója biztos lesz abban, hogy Ön alapos tudás birtokában van. OKJ-s bizonyítványa mellé nemzetközileg elismert EUROPASS bizonyítvány-kiegészítőt igényelhet angol, német, francia vagy spanyol nyelven.

cukrász oktatás Könnyen elérhető oktatási helyszínek. A tanfolyaoktatási helyszínei jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők.

cukrász iskola E-learning a kényelmes tanulásért. Elektronikus tananyagaink azokat is segítik, akik az otthoni tanulást részesítik előnyben. Tanáraink – fejlett oktatási rendszerünknek köszönhetően – napi szinten képesek diákjaikat segíteni, fejleszteni a rendelkezésre álló legújabb technológiák segítségével.

cukrász képzés Profi vizsgafelkészítés és vizsgagarancia. A cukrász képzés lezárásaként az EFEB-nél a megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt, valamint az EFEB vizsgagaranciát nyújt – mivel biztos a sikerben.

cukrász tanfolyam Speciálisan kidolgozott jegyzetek, tételsorok. Az EFEB OKJ képzések hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre.

A tanfolyam nyilvántartásbavételi száma: E-001225/2015/A017

Pillants be a tanfolyam kulisszái mögé!

Bővebb információt szeretnék »

Részletes leírás

OKTATÓINK

Jakkel Róbert
Szekeres Sarolta
Körmendi Zoltán
Gellai Judit

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Balsay Norbert
Szilágyi Barbara
Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Simon Anna

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014-2018 © EFEB Kft.

Felnőttképzési tevékenység engedélyszáma: E-001225/2015

Nyilvántartási szám: 01-0363-04