Gyógymasszőr tanfolyam OKJ képzés EFEB
  • slider image
  • slider image

Gyógymasszőr tanfolyam (OKJ 54 726 04)

Tervezett kezdés 2018-04-07
A tanfolyam elindult. Pótbeiratkozási lehetőség április 28-ig (első oktatási alkalom), a szabad helyek függvényében! Egyeztetés a 70/930-5520-as telefonszámon, Dessewffy Anettnél.
Ütemezés Hetente
Időtartam 12 hónap
Helyszín Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19.
Tanfolyami napok szombat 9:00-15:30, vagy hétfő és szerda délután 17:00-20:00

Oktatás díja egy összegben

209900 Ft helyett csak

188 910 Ft

Részletfizetés

AKCIÓ: 19 158 Ft/hó helyett csak
17 243 Ft/hó

Vizsgadíj egy összegben: Kattintson ide!

További kedvezmények

Miért az EFEB által szervezett OKJ-s Gyógymasszőr képzés a legjobb választás az Ön számára?

Oktatási intézményünk immár tizenegyedik éve indít útjára kiváló szakembereket, akik a gyógymasszőr foglalkozást nemcsak munkának, biztos megélhetésnek, hanem egy csodás, felemelő hivatásnak is tekintik. Iskolánk a magas szakmai tudás mellett elhivatottságot is közvetít, hiszen csakis ettől válik ez a komplex tevékenység életörömmé, és ez adja meg azt az elégedettségérzetet, hogy ebben a mai, rohanó és stresszel teli világban segítséget nyújthassunk embertársainknak, méghozzá a lehető legegyszerűbb módon: szeretettel, akarattal és belső motiváltsággal.

Az általunk oktatott módszer azonban hatalmas háttértudást is igényel, ezért elsajátításához elengedhetetlen a tudásvágy, a kitartás és a szorgalom, amelyek kiváló szakembergárdánk és kurzusunk kiemelkedően magas színvonalával együtt biztosítják hallgatóink számára, hogy elismert, jól fizetett profik legyenek, akik később majd saját klientúrával is rendelkeznek.

Gyógymasszőr tanfolyam Több mint 15 év tapasztalat a felnőttképzés területén. Az EFEB több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik, kiváló szakemberekkel dolgozik, akik egyaránt kitűnő pedagógusok is. A gyógymasszőr tanfolyam résztvevői  2017-ben 95%-os arányban tettek sikeres OKJ-s vizsgát.

gyógymasszőr képzés Saját gyakorlati tanterem. A masszázs gyakorlatot nem külső helyszínen, hanem az EFEB saját jól felszerelt gyakorlati tantermeiben szervezzük.

gyógymasszőr okj Az EFEB bizonyítvány garancia a sikerre. Az EFEB gyógymasszőr tanfolyam elvégzésével szerzett bizonyítványa láttán munkaadója, vagy megbízója biztos lesz abban, hogy Ön alapos tudás birtokában van. OKJ-s bizonyítványa mellé nemzetközileg elismert EUROPASS bizonyítvány-kiegészítőt igényelhet angol, német, francia vagy spanyol nyelven.

masszőr tanfolyam Könnyen elérhető oktatási helyszínek. A masszőr tanfolyam oktatási helyszínei jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők.

masszőr képzés E-learning a kényelmes tanulásért. Elektronikus tananyagaink azokat is segítik, akik az otthoni tanulást részesítik előnyben. Tanáraink – fejlett oktatási rendszerünknek köszönhetően – napi szinten képesek diákjaikat segíteni, fejleszteni a rendelkezésre álló legújabb technológiák segítségével.

masszőr okj Profi vizsgafelkészítés és vizsgagarancia. gyógymasszőr képzés lezárásaként az EFEB-nél a megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt, valamint az EFEB vizsgagaranciát nyújt – mivel biztos a sikerben.

masszázs tanfolyam Speciálisan kidolgozott jegyzetek, tételsorok. Az EFEB masszőr képzés hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre.

A gyógymasszőr képzés nyilvántartásbavételi száma: E-001225/2015/A026

Pillants be a gyógymasszőr tanfolyam kulisszái mögé!

Bővebb információt szeretnék »

Részletes leírás

OKTATÓINK

Somodiné Andrea
Bády Réka
Pappné Pataky Judit
Takács Zoltán
Piszton Hajnalka
Gellai Judit
Czipó Gertrúd
Palágyi Krisztina

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Balsay Norbert
Szilágyi Barbara
Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Simon Anna

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014-2018 © EFEB Kft.

Felnőttképzési tevékenység engedélyszáma: E-001225/2015

Nyilvántartási szám: 01-0363-04