Kulturális rendezvényszervező tanfolyam OKJ képzés EFEB
  • slider image
  • slider image
  • slider image

Kulturális rendezvényszervező tanfolyam (OKJ 51 345 01)

Tervezett kezdés 2018-06-09
Ütemezés Hetente
Időtartam 3 hónap
Helyszín Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19.
Tanfolyami napok szombat 9:00-15:30, vagy hétfő és szerda délután 17:00-20:00

Oktatás díja egy összegben

64 900 Ft helyett csak

58 410 Ft

Részletfizetés

AKCIÓ: 23 300 Ft/hó helyett csak
20 970 Ft/hó

Vizsgadíj egy összegben: Kattintson ide!

További kedvezmények

Miért az EFEB által szervezett kulturális rendezvényszervező okj-s tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?

Magyarország a fesztiválok országa. Jó néhány világhírű rendezvénysorozattal rendelkezünk, ahová özönlenek szerte a nagyvilágból. Jönnek fiatalok és idősebbek egyaránt. Fesztiválok Budapesten, Sopronban és a Balaton-felvidéken. Mindenhol fesztiválokat rendeznek, amelyek sikere a kulturális rendezvényszervezők tehetségén múlik.

A fesztiválok csak a jéghegy csúcsa, hiszen a turizmus hihetetlen tempóban fejlődik, özönlenek a külföldiek Magyarországra, és már rég túl vagyunk a birkapörkölt gasztronómián, hiszen már hazánkra is úgy tekintenek a vendégek, mint az európai kultúra egyik unikális gyöngyszemére.

Megújulnak a műemlékek és a művelődési házak, szépülnek a városok és a történelmi emlékhelyek, új kiállítások és múzeumok nyílnak, pezseg a kulturális élet, és ehhez te is kellesz. Nincs más dolgod, mint beiratkozni a képzésünkre, hogy aztán a világ legjobb rendezvényeit szervezd meg.

 

kulturális rendezvényszervező tanfolyam Több mint 15 év tapasztalat a felnőttképzés területén. Az EFEB több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik, kiváló szakemberekkel dolgozik, akik egyaránt kitűnő pedagógusok is. 

A kulturális rendezvényszervező tanfolyamon 2017-ben a sikeres vizsgát tevők aránya 97% volt.

kulturális rendezvényszervező képzés Az EFEB bizonyítvány garancia a sikerre. tanfolyam elvégzésével szerzett bizonyítványa láttán munkaadója, vagy megbízója biztos lesz abban, hogy Ön alapos tudás birtokában van. OKJ-s bizonyítványa mellé nemzetközileg elismert EUROPASS bizonyítvány-kiegészítőt igényelhet angol, német, francia vagy spanyol nyelven.

kulturális rendezvényszervező okj Könnyen elérhető oktatási helyszínek. kulturális rendezvényszervező tanfolyam oktatási helyszínei jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők.

rendezvényszervező tanfolyam E-learning a kényelmes tanulásért. Elektronikus tananyagaink azokat is segítik, akik az otthoni tanulást részesítik előnyben. Tanáraink – fejlett oktatási rendszerünknek köszönhetően – napi szinten képesek diákjaikat segíteni, fejleszteni a rendelkezésre álló legújabb technológiák segítségével.

rendezvényszervező képzés Profi vizsgafelkészítés és vizsgagarancia. kulturális rendezvényszervező képzés lezárásaként az EFEB-nél a megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt, valamint az EFEB vizsgagaranciát nyújt – mivel biztos a sikerben.

rendezvényszervező okj Speciálisan kidolgozott jegyzetek, tételsorok. Az EFEB OKJ képzések hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre.

A kulturális rendezvényszervező tanfolyam nyilvántartásbavételi száma: E-001225/2015/A015

Nézz a rendezvényszervező képzés kulisszái mögé!

Bővebb információt szeretnék »

Részletes leírás

OKTATÓINK

Bujdosó Erika

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Szilágyi Barbara
Balsay Norbert
Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Dessewffy Anett

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014-2018 © EFEB Kft.

Felnőttképzési tevékenység engedélyszáma: E-001225/2015

Nyilvántartási szám: 01-0363-04