Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tanfolyam OKJ szakmai képzés
  • slider image

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tanfolyam (OKJ 54 841 11)

Tervezett kezdés 2018-05-12
Ütemezés 2 hetente
Időtartam 9 hónap
Helyszín Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19.
Tanfolyami napok szombat 9:00-15:30, vagy hétfő és szerda délután 17:00-20:00

Oktatás díja egy összegben

169 900 Ft helyett csak

152 910 Ft

Részletfizetés

AKCIÓ: 20 544 Ft/hó helyett csak
18 490 Ft/hó

Vizsgadíj egy összegben: Kattintson ide!

További kedvezmények

Miért az EFEB által szervezett okj-s LOGISZTIKAI ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI ÜGYINTÉZŐ tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?

Ha néhány évtizede kimondtuk azt a szót, hogy logisztika, sokan csak a vállukat vonogatták. Ma már mindenki tudja, hogy a logisztikának mekkora szerepe van a modern világunkban. Minden gazdasági folyamatot az idő és a hely határoz meg, a logisztikai és szállítmányozási ügyintézők segítségével pedig minden problémát megoldhatunk.

Vagyis egy igazi problémamegoldó képzésről beszélünk, hiszen a logisztika a 21. század egyik legfontosabb gazdasági ágazatává nőtte ki magát. Mi magyarok ráadásul a régióban vezető szerepre törünk, így egyre szélesedik a logisztikai szektor, új világcégek érkeznek hazánkba, a már jelenlévők folyamatosan bővülnek.

A logisztika már nem a csomagok szortírozását jelenti, hanem egy komplex tudomány, ahol a digitalizáció segítségével hatalmas mennyiségű árukészletet kezelnek és mozgatnak szerte a nagyvilágban. Igazi varázslat, amikor a világ egyik részéből a másikba időben és pontos mennyiségben leszállítják a megrendelt árut.

Az EFEB a logisztikai tanfolyamok professzionális oktató intézménye, hiszen a targoncavezetőktől kezdve a raktároson át egészen a logisztikai és szállítmányozási ügyintézőig az ágazat szinte valamennyi szereplőjét tanítja immár évtizedek óta.

 

EFEB logo Több mint 15 év tapasztalat a felnőttképzés területén.Az EFEB több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik, kiváló szakemberekkel dolgozik, akik egyaránt kitűnő pedagógusok is. A logisztikai ügyintéző tanfolyamon 2017-bensikeres vizsgát tevők aránya 95% volt.

Logisztikai ügyintéző tanfolyam képzés Az EFEB bizonyítvány garancia a sikerre. Az EFEB logisztikai ügyintéző tanfolyam elvégzésével szerzett bizonyítványa láttán munkaadója, vagy megbízója biztos lesz abban, hogy Ön alapos tudás birtokában van. OKJ-s bizonyítványa mellé nemzetközileg elismert EUROPASS bizonyítvány-kiegészítőt igényelhet angol, német, francia vagy spanyol nyelven.

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tanfolyam képzés Könnyen elérhető oktatási helyszínek. logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tanfolyam oktatási helyszínei jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők.

EFEB logo E-learning a kényelmes tanulásért. Elektronikus tananyagaink azokat is segítik, akik az otthoni tanulást részesítik előnyben. Tanáraink – fejlett oktatási rendszerünknek köszönhetően – napi szinten képesek diákjaikat segíteni, fejleszteni a rendelkezésre álló legújabb technológiák segítségével.

EFEB logo Profi vizsgafelkészítés és vizsgagarancia. képzés lezárásaként az EFEB-nél a megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt, valamint az EFEB vizsgagaranciát nyújt – mivel biztos a sikerben.

EFEB logo Speciálisan kidolgozott jegyzetek, tételsorok. Az EFEB OKJ képzések hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre.

A tanfolyam nyilvántartásbavételi száma: E-001225/2015/A041

Pillants be a logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tanfolyam kulisszái mögé!

Bővebb információt szeretnék »

Részletes leírás

OKTATÓINK

Réti György
Dr. Bittó Renáta
Schram Dániel
Szegi Ottilia
Szekeres Sarolta
Gere Gábor

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Balsay Norbert
Szilágyi Barbara
Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Bartos Mónika

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

RÓLUNK MONDTÁK

"Februárban kezdtem a képzést. Logisztikai ügyintézőnek interneten keresztül, és nagyon jó mert érthető az anyag, még tanárok nélkül is, és akkor tanulok, amikor én akarok. Örülök hogy az EFEB-et választottam!! :D"

Itt ragadnám meg a szót és köszönetet mondanék a tanfolyam tökéletes, zökkenőmentes lebonyolításáért, a folyamatos tájékoztatásért és segítség nyújtásért. 100%-osan meg vagyok elégedve az EFEB oktatásával! :)

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014-2018 © EFEB Kft.

Felnőttképzési tevékenység engedélyszáma: E-001225/2015

Nyilvántartási szám: 01-0363-04