Vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyam, képzés
  • slider image
  • slider image
  • slider image

Vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyam (OKJ 55 344 07

Tervezett kezdés 2018-06-09
Ütemezés Hetente
Időtartam 10 hónap
Helyszín Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19.
Tanfolyami napok szombat 9:00-15:30, vagy hétfő és szerda délután 17:00-20:00

Oktatás díja egy összegben

134900 Ft helyett csak

121 410 Ft

Részletfizetés

AKCIÓ: 14 990 Ft/hó helyett csak
13 491 Ft/hó

Vizsgadíj egy összegben: Kattintson ide!

További kedvezmények

Miért az EFEB által szervezett VÁLLALKOZÁSI MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ képzés a legjobb választás az Ön számára?

A gyakran változó pénzügyi-adójogi környezet, jogszabályi háttér miatt nem férhet kétség ahhoz, hogy az EFEB-tanulmányok során elsajátított, professzionális, új ismeretek birtokában Ön egy abszolút piacképes és irigyelt szakmát sajátíthat el, amire minden cégnek és partnernek szüksége van. A jó könyvelő kulcskérdés minden vállalkozás számára, és oktatási intézményünk arra törekszik, hogy ne csupán egy OKJ bizonyítványt, hanem valódi, naprakész, gyakorlati szaktudást adjunk át hallgatóinknak. Egy felkészült szakember valódi kincs minden cég számára, éppen ezért tudását többnyire jól meg is fizetik. Ez a munkakör és foglalkozás mindig piacképes marad, csak akkor veszít majd jelentőségéből, ha megszűnik az állami adóztatás intézménye. 

Vállakozási mérlegképes könyvelő tanfolyam  Több mint 15 év tapasztalat a felnőttképzés területén. Az EFEB több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik, kiváló szakemberekkel dolgozik, akik egyaránt kitűnő pedagógusok is. A mérlegképes könyvelő tanfolyamon 2017-ben a sikeres vizsgát tevők aránya 91% volt.

Vállakozási mérlegképes könyvelő Az EFEB bizonyítvány garancia a sikerre. Az EFEB vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyam elvégzésével szerzett bizonyítványa láttán munkaadója, vagy megbízója biztos lesz abban, hogy Ön alapos tudás birtokában van. OKJ-s bizonyítványa mellé nemzetközileg elismert EUROPASS bizonyítvány-kiegészítőt igényelhet angol, német, francia vagy spanyol nyelven.

könyvelő okj Könnyen elérhető oktatási helyszínek. mérlegképes könyvelő tanfolyaoktatási helyszínei jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők.

könyvelő tanfolyam E-learning a kényelmes tanulásért. Elektronikus tananyagaink azokat is segítik, akik az otthoni tanulást részesítik előnyben. Tanáraink – fejlett oktatási rendszerünknek köszönhetően – napi szinten képesek diákjaikat segíteni, fejleszteni a rendelkezésre álló legújabb technológiák segítségével.

könyvelő képzés Profi vizsgafelkészítés és vizsgagarancia. vállalkozási mérlegképes könyvelő képzés lezárásaként az EFEB-nél a megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt, valamint az EFEB vizsgagaranciát nyújt – mivel biztos a sikerben.

okj 2018 Speciálisan kidolgozott jegyzetek, tételsorokAz EFEB OKJ képzések hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre.

A tanfolyam nyilvántartásbavételi száma: E-001225/2015/A011

Pillants be a vállalkozási mérlegképes könyvelő oktatás kulisszái mögé!

Bővebb információt szeretnék »

Részletes leírás

OKTATÓINK

Légrádi Zsuzsanna
Fenyvesiné Pintér Ágnes
Posztós Tiborné
Szurcsik Márta
Lukács Ernő
Dr. Bittó Renáta

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Balsay Norbert
Szilágyi Barbara
Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Bartos Mónika

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014-2018 © EFEB Kft.

Felnőttképzési tevékenység engedélyszáma: E-001225/2015

Nyilvántartási szám: 01-0363-04