• slider image
  • slider image
  • slider image

Óvodai dajka tanfolyam (OKJ 32 140 01)

Tervezett kezdés 2017-09-09
Ütemezés 2 hetente
Időtartam 4 hónap
Helyszín Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19.
Tanfolyami napok szombat 9:00-15:30, vagy hétfő és szerda délután 17:00-20:00

Oktatás díja egy összegben

57900 Ft helyett csak

52 110 Ft

Részletfizetés

AKCIÓ: 14 975 Ft/hó helyett csak
13 478 Ft/hó

Vizsgadíj egy összegben: Kattintson ide!

További kedvezmények

Miért az EFEB által szervezett okj-s Óvodai dajka tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?

Meggyőződésünk, hogy az EFEB-tanulmányok egy nemes hivatás fogásainak elsajátításához segítik hozzá, és egyúttal egy megbecsült karrier felépítéséhez teszi meg az első lépéseket. A csökkenő gyermeklétszám miatt az óvodák már igen megválogatják munkatársaikat, ezért az alkalmazottak szakmai kompetenciája hangsúlyos szerepet kap, és csak OKJ-s végzettség birtokában van esély elhelyezkedni. Gyermekek nevelésében, segítésében részt venni a leginkább felelősségteljesebb feladatok közé tartozik, ezért a színvonalas oktatás során képesítést szerzett szakemberek erkölcsi megbecsültsége kivételes. Az OKJ-s végzettség birtokában nem kell tartania a munkahelyi leépítésektől, és értékes munkája révén napi szinten is rengeteg őszinte és pozitív visszajelzést kap majd a kisgyermekektől, ráadásul – megfelelő nyelvtudással párosulva – külföldön is remekül elhelyezkedhet a hazai fizetések többszöröséért.

Óvodai dajka tanfolyam Több mint 15 év tapasztalat a felnőttképzés területén. Az EFEB több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik, kiváló szakemberekkel dolgozik, akik egyaránt kitűnő pedagógusok is. Az óvodai dajka tanfolyamon 2016-bansikeres vizsgát tevők aránya 98% volt.

Óvodai dajka képzés Az EFEB bizonyítvány garancia a sikerreAz EFEB óvodai dajka tanfolyam elvégzésével szerzett bizonyítványa láttán munkaadója, vagy megbízója biztos lesz abban, hogy Ön alapos tudás birtokában van. OKJ-s bizonyítványa mellé nemzetközileg elismert EUROPASS bizonyítvány-kiegészítőt igényelhet angol, német, francia vagy spanyol nyelven.

Óvodai dajka okj Könnyen elérhető oktatási helyszínek. Az óvodai dajka tanfolyam oktatási helyszínei jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők.

dadus tanfolyam E-learning a kényelmes tanulásért. Elektronikus tananyagaink azokat is segítik, akik az otthoni tanulást részesítik előnyben. Tanáraink – fejlett oktatási rendszerünknek köszönhetően – napi szinten képesek diákjaikat segíteni, fejleszteni a rendelkezésre álló legújabb technológiák segítségével.

dadus képzés Profi vizsgafelkészítés és vizsgagarancia. Az óvodai dajka tanfolyam lezárásaként az EFEB-nél a megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt, valamint az EFEB vizsgagaranciát nyújt – mivel biztos a sikerben.

dadus okj Speciálisan kidolgozott jegyzetek, tételsorok. Az EFEB OKJ képzések hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre.

A tanfolyam nyilvántartásbavételi száma: E-001225/2015/A019

Pillantson be óvodai dajka tanfolyamunk kulisszái mögé!

Bővebb információt szeretnék »

Részletes leírás

OKTATÓINK

Tomkó Borbála
Katona Erzsébet
Somodiné Andrea

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Szilágyi Barbara
Balsay Norbert
Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Szöllösi Csilla

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014-2017 © EFEB Kft.

Felnőttképzési tevékenység engedélyszáma: E-001225/2015

Nyilvántartási szám: 01-0363-04