Óvodai dajka tanfolyam OKJ képzés
  • slider image
  • slider image
  • slider image

Óvodai dajka tanfolyam (OKJ 32 140 01)

Tervezett kezdés 2018-05-12
Ütemezés Hetente
Időtartam 2 hónap
Helyszín Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19.
Tanfolyami napok szombat vagy vasárnap 9:00-15:30, vagy hétfő és szerda délután 17:00-20:00

Oktatás díja egy összegben

57900 Ft helyett csak

52 110 Ft

Részletfizetés

AKCIÓ: 29 950 Ft/hó helyett csak
26 955 Ft/hó

Vizsgadíj egy összegben: Kattintson ide!

További kedvezmények

Miért az EFEB által szervezett okj-s Óvodai dajka tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?

Az óvodai dajkák szerepe felértékelődik, hiszen a bölcsődék és az óvodák egyre fontosabb részét képezik az oktatási rendszerünknek. Ma már szinte mindenütt az országban felújítják az óvodákat, kiváló körülmények között fejleszthetik képességeiket az apróságok.

A dajkák ott bábáskodnak a háttérben, hogy a boldog és magabiztos kisgyermekek minél nyitottabban szemléljék a világot és minél több játékos foglalkozás keretében készüljenek az iskolai évekre.

Az EFEB örömmel indítja el minden évben az óvodai dajka képzését, hogy az egyre fontosabb oktatási rendszer egyik csupa szív mindenesét megtanítsa a szakma alapjaira. Persze mi inkább csak ösztönzők vagyunk, hiszen erre a mesterségre születni kell, a gyermekek nevelése igazi öröm, amely minden percben meghálálja a törődést.

 

Óvodai dajka tanfolyam Több mint 15 év tapasztalat a felnőttképzés területén. Az EFEB több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik, kiváló szakemberekkel dolgozik, akik egyaránt kitűnő pedagógusok is. Az óvodai dajka tanfolyamon 2016-bansikeres vizsgát tevők aránya 98% volt.

Óvodai dajka képzés Az EFEB bizonyítvány garancia a sikerreAz EFEB óvodai dajka tanfolyam elvégzésével szerzett bizonyítványa láttán munkaadója, vagy megbízója biztos lesz abban, hogy Ön alapos tudás birtokában van. OKJ-s bizonyítványa mellé nemzetközileg elismert EUROPASS bizonyítvány-kiegészítőt igényelhet angol, német, francia vagy spanyol nyelven.

Óvodai dajka okj Könnyen elérhető oktatási helyszínek. Az óvodai dajka tanfolyam oktatási helyszínei jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők.

dadus tanfolyam E-learning a kényelmes tanulásért. Elektronikus tananyagaink azokat is segítik, akik az otthoni tanulást részesítik előnyben. Tanáraink – fejlett oktatási rendszerünknek köszönhetően – napi szinten képesek diákjaikat segíteni, fejleszteni a rendelkezésre álló legújabb technológiák segítségével.

dadus képzés Profi vizsgafelkészítés és vizsgagarancia. Az óvodai dajka tanfolyam lezárásaként az EFEB-nél a megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt, valamint az EFEB vizsgagaranciát nyújt – mivel biztos a sikerben.

dadus okj Speciálisan kidolgozott jegyzetek, tételsorok. Az EFEB OKJ képzések hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre.

A tanfolyam nyilvántartásbavételi száma: E-001225/2015/A019

Pillantson be óvodai dajka tanfolyamunk kulisszái mögé!

Bővebb információt szeretnék »

Részletes leírás

OKTATÓINK

Tomkó Borbála
Somodiné Andrea
Katona Erzsébet

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Balsay Norbert
Szilágyi Barbara
Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Simon Anna

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014-2018 © EFEB Kft.

Felnőttképzési tevékenység engedélyszáma: E-001225/2015

Nyilvántartási szám: 01-0363-04