Pénzügyi és számviteli ügyintéző tanfolyam OKJ képzés a legjobb áron
  • slider image
  • slider image
  • slider image

Pénzügyi és számviteli ügyintéző tanfolyam (OKJ 54 344 01)

Tervezett kezdés 2018-05-12
Ütemezés 2 hetente
Időtartam 12 hónap
Helyszín Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19.
Tanfolyami napok szombat 9:00-15:30, vagy hétfő és szerda délután 17:00-20:00

Oktatás díja egy összegben

109900 Ft helyett csak

98 910 Ft

Részletfizetés

AKCIÓ: 9 992 Ft/hó helyett csak
8 993 Ft/hó

Vizsgadíj egy összegben: Kattintson ide!

További kedvezmények

Miért az EFEB által szervezett PÉNZÜGYI SZÁMVITELI ÜGYINTÉZŐ képzés a legjobb választás az Ön számára?

Az EFEB-tanulmányok elvégzésével biztos lehet abban, hogy egy perspektivikus karrier felépítéséhez teszi meg az első lépéseket. A gyakran változó pénzügyi-adójogi környezet és jogszabályi háttér miatt csupán kevés felkészült munkatárs ismeri ki magát és naprakész a törvényi szabályozás által meghatározott pénzügyi direktívák tekintetében, ezért a végzett szakember felbecsülhetetlen előnyhöz jut a kevésbé képzett kollégákkal szemben. Egy felkészült munkatárs bármely vállalkozás nélkülözhetetlen és megbecsült tagja, ami a számára biztosított anyagiakban és egyéb juttatásokban is megmutatkozik. Egyúttal a kurzus elvégzése sokak számára ugródeszkaként is szolgálhat, ami a későbbiekben például a mérlegképes könyvelő vagy az adótanácsadó szakképesítés megszerzéséhez, és ezáltal egy még nagyobb presztízzsel rendelkező munkakör betöltéséhez vezethet.

pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam Több mint 15 év tapasztalat a felnőttképzés területén. Az EFEB több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik, kiváló szakemberekkel dolgozik, akik egyaránt kitűnő pedagógusok is. A pénzügyi és számviteli ügyintéző tanfolyamon 2017-bensikeres vizsgát tevők aránya 92% volt.

pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés Az EFEB bizonyítvány garancia a sikerre. Az EFEB pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam elvégzésével szerzett bizonyítványa láttán munkaadója, vagy megbízója biztos lesz abban, hogy Ön alapos tudás birtokában van.  OKJ-s bizonyítványa mellé nemzetközileg elismert EUROPASS bizonyítvány-kiegészítőt igényelhet angol, német, francia vagy spanyol nyelven.

PÉNZÜGYI ÉS SZÁMVITELI ÜGYINTÉZŐ képzés Könnyen elérhető oktatási helyszínek. tanfolyam oktatási helyszínei jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők.

pénzügyi számviteli ügyintéző képzés E-learning a kényelmes tanulásért. Elektronikus tananyagaink azokat is segítik, akik az otthoni tanulást részesítik előnyben. Tanáraink – fejlett oktatási rendszerünknek köszönhetően – napi szinten képesek diákjaikat segíteni, fejleszteni a rendelkezésre álló legújabb technológiák segítségével.

pénzügyi számviteli ügyintéző tanfolyam Profi vizsgafelkészítés és vizsgagarancia. A képzés lezárásaként az EFEB-nél a megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt, valamint az EFEB vizsgagaranciát nyújt – mivel biztos a sikerben.

PÉNZÜGYI ÉS SZÁMVITELI ÜGYINTÉZŐ TANFOLYAM Speciálisan kidolgozott jegyzetek, tételsorok.Az EFEB OKJ képzések hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre.

A pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam nyilvántartásbavételi száma: E-001225/2015/A008

 

Pillants be a pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam kulisszái mögé!

Bővebb információt szeretnék »

Részletes leírás

OKTATÓINK

Szurcsik Márta
Lukács Ernő
Légrádi Zsuzsanna
Dr. Bittó Renáta
Fenyvesiné Pintér Ágnes
Lökkös Tibor

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Balsay Norbert
Szilágyi Barbara
Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Bartos Mónika

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

RÓLUNK MONDTÁK

Én február 27-én kaptam meg a pénzügyi-számviteli ügyintézői bizonyítványomat és már be is hívtak jövő hétfőre egy állásinterjúra, reméljük, hogy lesz belőle valami. Köszönöm a lelkiismeretes felkészítést, különösen Légrádi Zsuzsa tanárnőnek.

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014-2018 © EFEB Kft.

Felnőttképzési tevékenység engedélyszáma: E-001225/2015

Nyilvántartási szám: 01-0363-04