Szakács tanfolyam OKJ képzés a legjobb áron
  • slider image
  • slider image

Szakács tanfolyam (OKJ 34 811 04)

Tervezett kezdés 2018-05-12
Ütemezés 2 hetente
Időtartam 9 hónap
Helyszín Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19.
Tanfolyami napok Elmélet: kéthetente szombat; Gyakorlat: lásd alább a részletes leírás GYAKORLATI CSOPORTOK fülön

Oktatás díja egy összegben

229900 Ft helyett csak

206 910 Ft

Részletfizetés

AKCIÓ: 27 767 Ft/hó helyett csak
24 990 Ft/hó

Vizsgadíj egy összegben: Kattintson ide!

További kedvezmények

Miért az EFEB által szervezett OKJ-s szakács tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?

A képzés a gyakorlati órákat is tartalmazza, az EFEB új, korszerűen felszerelt tankonyhájában. Bővebben a konyhai gyakorlatról: klikk ide

A hazai gasztronómia csipkerózsika-álmából örvendetes módon felébredt, és a régi, tömegétkeztetésre koncentráló magyar konyha ismét a klasszikus, világhírű hazai ételek minőségi elkészítése és igényes tálalása irányába indult el. Egyre több hazai étterem kerül fel a nemzetközi vendéglátás térképére, immár a hazánkba látogató turisták is egyre szívesebben keresik fel a nemzetközi és/vagy hazai ízeket prezentáló vendéglátóipari egységeket, és egyre többen ismerik fel a magyar konyha specialitását és egyediségét. A növekvő turizmus, az egyre ismertebb hazai kultúrtájak és természetesen Budapest népszerűsége arra ösztönzi a hazai vendéglátóipart, hogy még igényesebb és különlegesebb éttermeket nyissanak meg, illetve a már meglévőket tovább fejlesszék, így szerencsére a szakmáját szerető, és a folyamatos fejlődés érdekében tanulni vágyó szakácsokat mindig tárt karokkal várják az ország valamennyi szegletében, legyen az egy bisztró, egy étterem, egy kifőzde vagy egy mulató.

szakács tanfolyam Több mint 15 év tapasztalat a felnőttképzés területén. Az EFEB több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik, kiváló szakemberekkel dolgozik, akik egyaránt kitűnő pedagógusok is. A tanfolyamon 2017-ben a sikeres vizsgát tevők aránya 96% volt

szakács képzés Saját tankonyha. A szakács gyakorlatot nem külső helyszínen, hanem az EFEB saját, az ország egyik legjobban felszerelt tankonyhájában szervezzük.

szakács okj Az EFEB bizonyítvány garancia a sikerre. Az EFEB OKJ-s tanfolyam elvégzésével szerzett bizonyítványa láttán munkaadója, vagy megbízója biztos lesz abban, hogy Ön alapos tudás birtokában van. OKJ-s bizonyítványa mellé nemzetközileg elismert EUROPASS bizonyítvány-kiegészítőt igényelhet angol, német, francia vagy spanyol nyelven.

EFEB logo Könnyen elérhető oktatási helyszínek. A szakács tanfolyam oktatási helyszínei jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők.

EFEB logo E-learning a kényelmes tanulásért. Elektronikus tananyagaink azokat is segítik, akik az otthoni tanulást részesítik előnyben. Tanáraink – fejlett oktatási rendszerünknek köszönhetően – napi szinten képesek diákjaikat segíteni, fejleszteni a rendelkezésre álló legújabb technológiák segítségével.

EFEB logo Profi vizsgafelkészítés és vizsgagarancia. A képzés lezárásaként az EFEB-nél a megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt, valamint az EFEB vizsgagaranciát nyújt – mivel biztos a sikerben.

EFEB logo Speciálisan kidolgozott jegyzetek, tételsorok. Az EFEB OKJ képzések hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre.

A tanfolyam nyilvántartásbavételi száma: E-001225/2015/A021

Pillants be a szakács tanfolyam kulisszái mögé!

Bővebb információt szeretnék »

Részletes leírás

OKTATÓINK

Herbst Norbert
Zaletnyik Zoltán
Jakkel Róbert
Gellai Judit

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Szilágyi Barbara
Balsay Norbert
Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei
Tel: 06-1 321-9215, 06-70 616-1171
e-mail: info@efeb.hu
Kérdezzen bátran tanárainktól, ügyfélszolgálatunktól és a
tanfolyamvezetőktől közvetlenül a fényképükre kattintva!

TANFOLYAMSZERVEZŐ

Simon Anna

Nálunk Ön nem csak addig fontos, amíg kifizeti a képzési díjat!

Kérdése van? Tegye fel most!

+36(1) 321 9215

Nem erre gondolt? Keressen további tanfolyamaink között!

Copyright 2014-2018 © EFEB Kft.

Felnőttképzési tevékenység engedélyszáma: E-001225/2015

Nyilvántartási szám: 01-0363-04